Βραβείο σε καθηγητή που κατασκεάσε αξονικό τομογράφο με Lego!

Το πρώτο στους 9ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 Αιγάλεω κατάφερε να κερδίσει ο καθηγητής Φυσικής από το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γιαλού, Μιχάλης Ορφανάκης για την εργασία του με θέμα: «Οπτικός Αξονικός Τομογράφος με – Αξονική Τομογραφία σε Gummy Bears».

Βραβείο σε καθηγητή που κατασκεάσε αξονικό τομογράφο με Lego! διαγωνισμοί lego

Οι αγώνες με θέμα «Εφευρίσκοντας το μέλλον στην των Φυσικών Επιστημών» διοργανώθηκαν από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω και την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο – Ευρώπη» (Science on Stage – Europe).

Πλέον ο κ. Ορφανάκης μαζί με άλλους 8 εκπαιδευτικούς που κέρδισαν τα υπόλοιπα βραβεία θα εκπροσωπήσουν την  στους αντίστοιχους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Debrecen της Ουγγαρίας από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017.

Βραβείο σε καθηγητή που κατασκεάσε αξονικό τομογράφο με Lego! διαγωνισμοί lego

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού  με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τον εκπαιδευτικό του Σχολείου τους, καθηγητή  Φυσικής,  Μιχάλη Ορφανάκη,  για τη διάκρισή του, στους  9ους Πανελλήνιους Αγώνες Πειραμάτων και Κατασκευών.

«Ως , στηρίζουμε την προετοιμασία του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στους αντίστοιχους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Debrecen της Ουγγαρίας από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017.», καταλήγουν στην ανακοίνωση.

Βραβείο σε καθηγητή που κατασκεάσε αξονικό τομογράφο με Lego! διαγωνισμοί lego

Πηγή: radiolasithi.gr