e-mpomponiera.gr

e-mpomponiera.gr
Περιγραφή
Το e-mpomponiera.gr είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη βάπτισης και γάμου της εταιρίας ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Περιγραφή Προϊόντων/Υπηρεσιών

Το e-mpomponiera.gr είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη βάπτισης και γάμου της εταιρίας ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε με έδρα την Θεσσαλονίκη προσφέροντας μπομπονιέρες κα είδη βάπτισης και γάμου στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

Αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο με ξεκάθαρα έξοδα αποστολής στις χαμηλότερες δυνατόν τιμές. Το e-mpomponiera.gr θέλει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αγορών μέσω Ίντερνετ με ξεκάθαρες χρεώσεις και ευκολία πλοήγησης που δεν έχετε ξανασυναντήσει σε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο του Γάμου και της Βάπτισης και όχι μόνο.

Στο e-mpomponiera.gr ισχύει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% Μέσα σε 15 μέρες αν τα προϊόντα που αγοράσατε δεν σας ικανοποιούν ή τα αγοράσατε αλλού φθηνότερα (εξαιρούνται οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια) Είμαστε στην διάθεσή σας για όποια παρατήρηση ή υπόδειξη που θα μπορούσε να μας κάνει καλύτερους.


Πατήστε εδώ για να δείτε το e-shop μας και να κάνετε τις αγορές σας online!

Τηλέφωνο
2311241105