Βίκυ Καγιά: Τι είπε για την κόρη της και το σοβαρό θέμα υγείας που πέρασε!

Για τη δύσκολη στιγμή που πέρασε με την κόρη της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Έθνος η .

Βίκυ Καγιά: Τι είπε για την κόρη της και το σοβαρό θέμα υγείας που πέρασε! παιδιά διασήμων Βίκυ Καγιά

Πώς σε άλλαξε η μητρότητα;
Με έκανε άλλο άνθρωπο. Υπάρχει ένα αντίβαρο από τα πράγματα τα οποία είναι όντως σημαντικά στη ζωή σου, και ξαφνικά βλέπεις και ταπεινώνεσαι μπροστά σε ένα πλάσμα το οποίο σε έχει ανάγκη για να μεγαλώσει και να εξελιχθεί και να γίνει κάτι παραπάνω από εσένα. Αυτό δεν είναι μόνο ταπεινωπκό, είναι και λυτρωτικό. Πώς να το εξηγήσω; Είναι μια ευθύνη σοβαρή, όμορφη και πολύ καθοριστική. Και μέσα εκεί θες να γίνεις ο καλύτερος άνθρωπος για να μπορεί αυτό το παιδί να εξελίσσεται μέσα από σένα. Η χτίζεται με το παιδί σου καθημερινά, σιγά σιγά. Κάθε μέρα γνωρίζεστε.

 Θα ήθελα να μου αναφέρεις μια στιγμή με την κόρη σου μέσα σε αυτούς τους δεκαεπτά μήνες που θα σου μείνει αξέχαστη.
Θα σου πω και μια άσχημη και μια όμορφη στιγμή. Η πιο άσχημη ήταν όταν ήταν οκτώ μηνών και κόλλησε H1N1. Ήμουν μαζί της ξύπνια δεκαέξι μέρες. Την είχα στην αγκαλιά μου και δεν κοιμόμουν. Δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ήμασταν αυτοκόλλητες, και από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι άλλος ο δεσμός μας. Ο ήταν μια στιγμή πολύ γλυκιά. Επίσης, όταν άρχισε να επικοινωνεί, μου έπιασε το πρόσωπο, με χάιδεψε και τώρα πια που μιλάει κανονικά έχω… λιώσει. Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου.

Είχες πει πριν γεννήσεις την κόρη σου, ότι τα παιδιά του άντρα σου είναι και δικά σου παιδιά.
Εννοείται αυτό. Είναι ένα κομμάτι του άντρα μου, και τον άντρα μου τον λατρεύω. Μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, η Μπιάνκα είναι η αδελφούλα τους και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω από τη μικρή Μπιάνκα. Ούτε καν να το σκεφτώ. Είναι τα καλύτερα αδελφάκια του κόσμου. Η Μπιάνκα είναι πολύ τυχερή που έχει αυτά τα αδελφάκια.

Έχετε αποφασίσει πότε θα βαφτίσετε την κόρη σας;
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Μάλλον την . Θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Έχουμε και οι δύο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αυτήν τη στιγμή.