Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για τις ατυχείς εγκυμοσύνες της…

Σήμερα η έχει δύο υπέροχες κόρες, την 3χρονη Νάγια και τη 2χρονη Μαίρη. Η μητρότητα, όμως,  δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για τη Σταματίνα, καθώς στο παρελθόν είχε δύο αποβολές. Παρ' όλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και με την απόλυτη στήριξη του συζύγου της, Θέμη Σοφού, απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά.

«Στις δυσκολίες, όσο δυνατός κι αν είσαι, μοιραία υπάρχουν στιγμές που θα απογοητευτείς, θα στενοχωρηθείς και θα αισθανθείς ένα τεράστιο βάρος. Το θέμα είναι αυτό το διάστημα να μην κρατήσει πολύ και να μην αφήσεις αυτό το αρνητικό συναίσθημα να σε πλακώσει μέχρι τελικής πτώσης. Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα. Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω τις κόρες μου, έχω ξεχάσει εκείνη την περίοδο και τη θυμάμαι μόνο όταν το συζητάω με άλλες γυναίκες που περνούν το ίδιο. Ακόμα και στο δρόμο με έχει σταματήσει μια κοπέλα για να μου πει τη δική της εμπειρία. Από τη μεριά μου, προσπαθώ πάντα να ενισχύω την ψυχολογία τους» εξηγεί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για τις ατυχείς εγκυμοσύνες της... Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Σε όλες τις στιγμές, ευχάριστες και μη, έχει πάντα στο πλευρό της τον Θέμη Σοφό, ο οποίος είναι υποστηρικτικός και δοτικός. Αναρωτιέμαι αν οι δύο δύσκολες αυτές στιγμές στην αρχή του γάμου τους κλόνισαν κάποια στιγμή τη μεταξύ τους σχέση. «Η σχέση μας δεν κλονίστηκε, καθώς εκεί φαίνεται η κατανόηση ενός συντρόφου, που θα κάνει πίσω σε μερικά πράγματα, θα λειτουργήσει πυροσβεστικά και θα αγκαλιάσει τους φόβους σου» λέει με ειλικρίνεια. Όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι υποστηρίζουν πως είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους. Μπορεί στις δικαστικές αίθουσες να είναι σκληρός, απόλυτος και άκαμπτος επαγγελματίας, στο σπίτι όμως, όταν παίζει με τις κόρες του, ξαναγίνεται μικρό παιδί. «Οι μικρές τον κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί τους έχει τρελή αδυναμία. Είναι τρυφερός και ς πατέρας. Επιπλέον, είναι από τους μπαμπάδες που έχει ξενυχτήσει όταν οι μικρές ήταν άρρωστες και συμμετείχε πάντα ενεργά στο μεγάλωμά τους».

Πηγή: Peoplegreece.com