Μπέσυ Μάλφα: Δεν θα πιστεύετε πώς ανακάλυψε τον όγκο στο κεφάλι

Αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια στην υγεία της με σθένος και αξιοπρέπεια ενώ δεν δίστασε στιγμή να μιλήσει ανοιχτά γι'αυτήν. Ο λόγος για την που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς ανακάλυψε τον όγκο αλλά και την πρώτη της αντίδραση στο άκουσμα της επέμβασης.

Μπέσυ Μάλφα: Δεν θα πιστεύετε πώς ανακάλυψε τον όγκο στο κεφάλι Μπέσυ Μάλφα

«Βρήκα το κουράγιο και μίλησα για την περιπέτεια μου αυτή, γιατί δεν ήθελα τα παιδιά μου μέχρι να τελειώσουν το να υποστούν , ο γιος μου ο Γιάγγος ήδη το έχει υποστεί. Ήθελα λοιπόν να τους εξηγήσω τι πέρασα, προτού βγουν κάποιοι και «με πεθάνουν», όπως συνήθως κάνουν… Είχα μηνιγγίωμα, καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, τον εγχείρησα και όλα είναι μια χαρά, αλλά κάποιοι έγραφαν ότι είχα καταρρεύσει κιόλας, στο μεταξύ εγώ γελούσα που τα διάβαζα αυτά… Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλους όσοι έχουν το ίδιο θέμα, να ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν και ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει και να μην φοβούνται τίποτα. Για τους γιατρούς αυτό είναι μια επέμβαση ρουτίνας», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

Ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που ανακάλυψε την ύπαρξη του όγκου:«Μου έπεσε η κουίντα, βάρους 30 κιλών, στο μου στο ‘'Εγνατία'' της ς, δύο φορές κιόλας, εννοείται κατά λάθος. Είναι αστείο την πρώτη φορά την γλίτωσα φτηνά γιατί την έπιασαν, τη δεύτερη όμως μου καρφώθηκε στο κεφάλι, μου έκαναν μια μυοχαλαρωτική ένεση και πήγαμε την επόμενη για αξονική στον αυχένα, επειδή έχω τρεις κήλες, και εκεί ανακαλύψαμε τον όγκο… Με αγαπάει ο Θεός και θέλει να ζήσω, δεν σας το έχω πει; Μου έστελνε μηνύματα να κοιτάξω το κεφάλι μου», αποκαλύπτει.

Τέλος όσον αφορά την πρώτη της αντίδραση στο άκουσμα της επέμβασης, η Μπέσυ Μάλφα δηλώνει:«Σοκαρίστηκα μέχρι να μάθω ακριβώς τι επέμβαση είναι αυτή… Στην αρχή γελούσα αμήχανα γιατί δεν το πίστευα, νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, μετά μου έδειξαν τη μαγνητική και κατάλαβα πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα»  

Πηγή: Peoplegreece.com