Γιατί τα παιδιά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα…

Ήξερες ότι τα μωρά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα σύμφωνα με

Hρθε, λοιπόν, και ο !  Αν το σου έχει γεννηθεί αυτόν τον μήνα ή αν τώρα διανύεις τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης σου και ο  Φεβρουάριος τότε διάβασε γιατί πρέπει να χαρείς παραπάνω…

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που διενεργήθηκε στην Ουγγαρία, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο (αλλά και γενικότερα κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών) έχουν πολύ λιγότερες συναισθηματικές εναλλαγές και περισσότερη συναισθηματική σταθερότητα – πράγμα που σημαίνει ότι έχουν ένα μεγάλο ατού που – όπως όλοι ξέρουμε – θα τους φανεί χρήσιμο σε πολλές μα πάρα πολλές στιγμές της ζωής τους!

Γιατί τα παιδιά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα... Φεβρουάριος έρευνες

Ας δούμε όμως και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά των μωρών αυτού του μήνα:

1. Τα μωρά που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο αγαπούν την τάξη και την καθαριότητα

Γνωρίζατε ότι στα λατινικά Φεβρουάριος (februum) σημαίνει καθαριότητα; Τα μωρά που γεννιούνται αυτόν τον μήνα αγαπούν ιδιαίτερα την τάξη και θέλουν το περιβάλλον τους να είναι καθαρό και οργανωμένο. Λειτουργούν καλύτερα με πρόγραμμα και λατρεύουν τους κανόνες!

2. Είναι πολύ πιθανόν μεγαλώνοντας να γίνoυν καλλιτέχνες

Τα μωρά που γεννιούνται Φεβρουάριο έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση και μπορούν να ασχοληθούν με που είναι πιο δημιουργικά και απαιτούν . Μεγαλώνοντας λοιπόν είναι πιθανόν να γίνουν τραγουδιστές, ζωγράφοι, συνθέτες, ηθοποιοί και να ασχοληθούν με οτιδήποτε αφορά τις τέχνες.

3. Γίνονται πραγματικά καλοί φίλοι

Τα μωρά του Φεβρουαρίου είναι ήρεμα, σταθερά, λιγότερο ευερέθιστα και έτσι είναι αναμενόμενο ότι θα γίνουν πιστοί και καλοί φίλοι. Κάνουν σταθερές φιλίες που διαρκούν πολλά χρόνια ή και μια ολόκληρη ζωή.

4. Παίζει να τα δείτε και στο !

Σύμφωνα με έρευνα του Harvard σε δείγμα 21,000 παιδιών από όλο τον κόσμο τα μωρά που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο είναι ψηλότερα και ζυγίζουν παραπάνω απ' ό,τι τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους που έχουν γεννηθεί διαφορετικούς μήνες. Θέλετε κι άλλη απόδειξη πέρα από την έρευνα; Ο Michael Jordan έχει γεννηθεί στις 17 Φεβρουαρίου!

5. Είναι… ιδιαιτέρως ξεχωριστά αν το έτος είναι δίσεκτο

Κάθε 4 χρόνια, ο Φεβρουάριος μετρά μία παραπάνω ημέρα. Ωστόσο, οι πιθανότητες να γεννηθεί κάποιος στις 29 Φεβρουαρίου (δηλαδή την έξτρα ημέρα του μήνα) είναι….1 στις 1461 ή μιλώντας με ποσοστά 0,068%! Αυτό σημαίνει, πως τα παιδιά που γεννιούνται σε δίσεκτο έτος είναι ακόμη πιο…μοναδικά – αν και θα αντιμετωπίζουν ένα μικρό θεματάκι με τα γενέθλιά τους (αφού η ημέρα αυτή εξαφανίζεται για τρία χρόνια – μαζί με τα δώρα και τα πάρτι)!

Πηγή: http://www.themamagers.gr