Έξυπνα Τρικ Για Να Αυξήστε Τις Πιθανότητες Σύλληψης!

Το πήρατε απόφαση θα κάνετε παιδί. Διακόψατε τη μέθοδο αντις που χρησιμοποιούσατε και ξεκινήσατε την… ευχάριστη προσπάθεια.
Σίγουρα θέλετε να συμβεί όσο πιο γρήγορα γίνεται… Γνωρίζετε όμως τι να προσέξετε ώστε να επισπεύσετε την διαδικασία;

Έξυπνα Τρικ Για Να Αυξήστε Τις Πιθανότητες Σύλληψης! σύλληψη γονιμότητα

Ειδικοί μελετητές υποστηρίζουν ότι μπορείτε να επιτύχετε τον στόχο σας εάν υιοθετήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, που θα περιλαμβάνει τακτική μέτριας έντασης ,περιορισμό της κατανάλωσης καφέ και διαχείριση του .

κόψτε το τσιγάρο: Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε για να αυξήσετε τις πιθανότητες καλό θα που ενα κόψετε την βλαβερή αυτή συνήθεια όσο το δυνατόν γρηγορότερα .Όπως απέδειξε η ίδια έρευνα τόσο οι άνδρες που καπνίζουν ΄σο και οι γυναίκες έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να χρειαστούν περισσότερο από έναν χρόνο για να συλλάβουν.

προσοχή στην άσκηση:Το σωματικό βάρος μπορεί να μειώσει σημαντικά τη γονιμότητά σας.Η τακτική άσκηση σε συνδυασμό με αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους απώλειας βάρους. Η άσκηση βοηθά επίσης στη βελτίωση της λίμπιντο.Τριάντα λεπτά μέτριας άσκησης την ημέρα, 4-5 φορές την εβδομάδα είναι αρκετά με την προυπόθεση όμως να μην το παρακάνετε αφού η υπερβολικά έντονη άσκηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη .

βάρος:Η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης ς και η διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους μπορεί να κάνουν τη μεγάλη διαφορά.Έρευνες απέδειξαν οι παχύσαρκες γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν διαταραχές της έμμηνου ρύσεως και μειωμένη γονιμότητα, καθώς και αυξημένο κίνδυνο αποβολής.Αντίστοιχα στους άνδρες, η σχετίζεται με διαταραχές παραμέτρων του σπέρματος (μπορεί να επηρεάσει την κινητικότητα, το σχήμα και την ταχύτητα των σπερματοζωαρίων) και ενδέχεται να επηρεάσει δυσμενώς τη γονιμότητα.Πριν από την εγκυμοσύνη καλό θα είναι συμβουλεύουν οι ειδικοί οι γυναίκες να ρυθμίζουν το βάρος τους δεδομένου ότι στην διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πάρουν και άλλα κιλά.

κάντε εξετάσεις:Πριν αποφασίσετε να μείνετε έγκυος κάντε τις απαραίτητες -γυναικολογικές και μη- εξετάσεις που θα συστήσει ο γιατρός σας, για να είστε βέβαιη πως είστε απολύτως υγιής και κυρίως πως δεν φέρετε κανένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη σας.

:Η καθημερινή λήψη συμπληρώματος φυλλικού οξέος λίγους μήνες πριν από τη σύλληψη και κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών μηνών της κύησης μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης δισχιδούς ράχης και άλλων ανωμαλιών του νευρικού σωλήνα.Είναι επίσης πολύ χρήσιμη η λήψη ειδικών βιταμινών εγκυμοσύνης. Εάν προγραμματίζετε να αποκτήσετε παιδί, σίγουρα θέλετε να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας είναι προετοιμασμένο.

αντισυλληπτικά χάπια:Εάν ακολουθείτε μια αντισυλληπτική μέθοδο, είναι καλύτερα να την διακόψετε αφού ολοκληρώσετε ένα πλήρη κύκλο αντισύλληψης. Η συνήθης σύσταση είναι να περιμένετε μέχρι να έχετε μια φυσιολογική περίοδο προτού ξεκινήσετε την προσπάθειά σας για παιδί. Μην ανησυχήσετε εάν μείνετε έγκυος αμέσως μετά τη διακοπή του αντισυλληπτικού χαπιού. Κάτι τέτοιο δεν θα βλάψει το σας.

καταγράφετε τον κύκλο:Έτσι, μπορείτε να υπολογίσετε καλύτερα πότε έχετε ωορρηξία επομένως έχετε περισσότερες πιθανότητες να συλλάβετε.

φρένο στο άγχος και στην :Η προσπάθεια για απόκτηση παιδιού μπορεί να είναι μια συναισθηματικά επιβαρυντική (και ορισμένες φορές αγχωτική) περίοδος, ωστόσο η εκμάθηση τρόπων χαλάρωσης μπορεί πράγματι να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος.Καθώς το άγχος μπορεί να επηρεάσει την ωορρηξία και να μειώσει τη λίμπιντο, είναι σημαντικό να χαλαρώσετε.Ο διαλογισμός, οι ασκήσεις αναπνοής, η γιόγκα – ή η παρέα με φίλους μπορούν να χαλαρώσουν.

αποφύγετε το λιπαντικό:Αν χρησιμοποιείτε λιπαντικό, ενώ προσπαθείτε να συλλάβετε, μάθετε ότι πολλά από αυτά περιέχουν συστατικά που έχουν την ιδιότητα να «σκοτώνουν» το σπέρμα. Καλύτερα, λοιπόν να τα αποφεύγετε το διάστημα που εντείνετε τις προσπάθειες.

έλλειψη ύπνου:Η έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας και να εντείνει το άγχος σας. Για αυτό προσπαθείτε να πηγαίνετε για ύπνο μια λογική ώρα, αποφεύγετε τα βαριά γεύματα πριν ξαπλώσετε και περιορίστε τις δραστηριότητες του κρεβατιού σε σεξουαλική επαφή και ύπνο!

<<Πηγή>> www.iatropedia.gr