Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Make-A-Wish!

Το (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, πραγματοποιεί για 2η συνεχόμενη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του οργανισμού στη Λότζια, την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

Στο μπαζάρ θα είναι διαθέσιμα πολλά όμορφα προϊόντα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καθώς και κατασκευές των εθελοντών, για να χαρίσετε σε εσάς και στους αγαπημένους σας!

Θα βρίσκονται μαθητές από το Λύκειο Γαζίου που με μεράκι και κέφι έφτιαξαν δικές τους δημιουργίες για να ενισχύσουν τον σκοπό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)…τα υγιή παιδιά για τα άρρωστα παιδιά.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Make-A-Wish! Χριστούγεννα

Το Κέντρο Γαστρονομικών & Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Greece, θα έχει ετοιμάσει λαχταριστά cupcakes και ο pastry chef, ενώ ο κύριος Σήφης Εμπειρίδης θα παρουσιάσει το απόγευμα μικρά μυστικά για πετυχημένα ! Όλα τα έσοδα θα δοθούν για το έργο του οργανισμού!

Τα χειροποίητα κοσμήματα «Φώφη» θα παρουσιάσει κρεμαστά για το λαιμό με το Αστέρι σύμβολο του οργανισμού και το γιορτινό κλίμα θα ενισχύσουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους Happy Dj's!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι ένας διεθνής, φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπός του είναι να  πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.