Τι να βάλω στη βαλίτσα για το μαιευτήριο;

Επειδή είναι απόλυτα φυσιολογικό ο τοκετός να πραγματοποιηθεί μία ή δύο εβδομάδες, δεκαπέντε ή είκοσι μέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία, καλό είναι να έχετε ήδη προετοιμάσει τη βαλίτσα για το .

Αυτό, πρέπει να το κάνετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν αρχίσουν οι πόνοι και πάνω στη βιασύνη σας αφήσετε στο σπίτι τα μισά πράγματα από αυτά που χρειάζονται.

Τι να βάλω στη βαλίτσα για το μαιευτήριο; μαιευτήριο

Φυσιολογικά, η παραμονή σας στο θα διαρκέσει 2-4 ημέρες (5-7 στην περίπτωση καισαρικής) και η βαλίτσα θα πρέπει να περιέχει τα απαραίτητα για αυτή την περίοδο τόσο για εσάς όσο και για το μωράκι σας.

Κάθε έχει τους δικούς του κανονισμούς και απαιτεί διαφορετικά πράγματα. Συνήθως αν τηλεφωνήσετε θα σας ενημερώσουν για το τί παρέχουν και τί πρέπει να έχετε εσείς μαζί σας. Σίγουρα όμως, θα χρειαστείτε δύο νυχτικά ή δύο αλλαξιές πυτζάμες, μία ρόμπα, ένα ζευγάρι παντόφλες, δύο σουτιέν θηλασμού, απορροφητικά επιθέματα θηλών, σταθερά και μεγάλα σλιπ εσώρουχα, σερβιέτες έξτρα απορροφητικές, 4-5 πετσέτες προσώπου (για να πλένεστε στα γεννητικά σας όργανα τοπικά κάθε μέρα) και χαρτομάντιλα.