Πανεύκολη γιαουρτόπιτα με 4 Υλικά!

Ούτε καν μίξερ δεν θα χρειαστείτε για αυτή την πανεύκολη γιαουρτόπιτα, η οποία θυμίζει τσίζκεϊκ ή ψητή κρέμα φλαν από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 250 γρ. γιαούρτι αγελάδας στραγγιστό με 10%
  • 50 γρ. μέλι
  • 10 γρ. κορν φλάουρ (1 γεμάτη κ.σ.)     του κουταλιού για το σερβίρισμα

Μερίδες: 8-10, Προετοιμασία: 10΄, Ψήσιμο: 20΄ 

Πανεύκολη γιαουρτόπιτα με 4 Υλικά!

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να ενωθούν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Ακουμπάμε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. επάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου και τυλίγουμε τις άκρες του αλουμινόχαρτου γύρω από αυτό ώστε να δημιουργηθεί μια βάση. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα της πίτας και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά (δεν θα πάρει ιδιαίτερο χρώμα). Για να ξεφορμάρουμε περνάμε προσεχτικά τη λάμα ενός μαχαιριού ανάμεσα στην πίτα και το τσέρκι. Αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε με του κουταλιού βύσσινο.

Πηγή: http://www.steliosparliaros.gr