Συγκλονίζει η ιστορία του 37χρονου που αναζητά τα δύο παιδιά του

Πόση δύναμη ψυχής να επιδείξει κάποιος, όταν ακούει την του 37χρονου Ahmed από την Αίγυπτο ο οποίος ψάχνει τα δύο του παιδιά, τον 9χρονο σήμερα Mohamed και την 6χρονη Haiam, εδώ και δύο χρόνια;

Συγκλονίζει η ιστορία του 37χρονου που αναζητά τα δύο παιδιά του εξαφάνιση ανηλίκου

Η ιστορία του – και ο Γολγοθάς του – μακρύς. Τον Ιούνιο του 2016 σε ένα ναυάγιο νότια της ς, ο Ahmed χάνει την μόλις 26 χρονών γυναίκα του. Η 9χρονη σήμερα κόρη του Rahma, επέζησε του ναυαγίου και μεταφέρθηκε με πλοίο στην Ιταλία συνοδευόμενη από φιλικά της οικογένειας, τα οποία επίσης επέβαιναν στο πλοιάριο, το οποίο βυθίστηκε 75 ναυτικά μίλια νότια των Καλών Λιμένων.

Τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας ο 9χρονος σήμερα Mohamed και η 6χρονη Haiam, τα οποία επέβαιναν στο πλοίο, δεν βρέθηκαν ποτέ. Και εκείνος, είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι ζουν και δεν σταμάτησε ποτέ να τα ψάχνει. Μάλιστα έχει φτιάξει στο ειδική σελίδα αναζήτησης με τις φωτογραφίες τους.

Τον Απρίλιο του 2017 έλαβε ένα μήνυμα από μία γυναίκα από τη Συρία, η οποία διαμένει στην Κρήτη. Του έστειλε μία ανάρτηση φωτογραφίας ενός μικρού κοριτσιού, του οποίου οι γονείς είχαν χαθεί και κάποιοι αναζητούσαν συγγενείς του.

Ο Ahmed βρίσκεται στο από την περασμένη Κυριακή και ζητά την βοήθεια όλων των Κρητικών σε αυτή την αναζήτηση.