«Έχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες». Το συγκινητικό ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη για το bullying (βίντεο)!

Ο ηθοποιός , μέλος της επιτροπής του « έχεις ταλέντο», μίλησε από τα βάθη της ς του για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της κοινωνίας, το .

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής, ο νεαρός διαγωνιζόμενος Γιώργος Θωμόπουλος από την Πάτρα ανέβηκε στη σκηνή του «» για να ερμηνεύσει το που έγραψε ο ίδιος, με θέμα το bullying.

Μετά το τέλος της ερμηνείας του κι ενώ οι υπόλοιποι δύο κριτές εξέφρασαν τη γνώμη τους για το διαγωνιζόμενο, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια και να πει πράγματα που ακούγονται σπάνια στην .

«Έχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες». Το συγκινητικό ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη για το bullying (βίντεο)! τηλεόραση Ελλάδα έχεις ταλέντο Γιώργος Καπουτζίδης bullying

 

Μίλησε και για τη δική του εμπειρία με το bullying και κατάφερε να αφήσει κοινό και τηλεθεατές άφωνους. Ήταν μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του παιχνιδιού.

«Καταρχήν να σου πω ότι η ραπ δεν μου αρέσει. Ήρθες εδώ και είπες ένα τραγούδι για το bullying, το οποίο γίνεται στο και το οποίο το έχουμε λίγο σαν «λεξούλα» και δεν το έχουμε αναλύσει ποτέ. Κι έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό ή επειδή το παιδί τους είναι γκέι, επειδή το αγόρι τους είναι θηλυπρεπές ή επειδή το κορίτσι τους είναι πιο ανδροπρεπές.

Ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο. Κι ήθελα να ‘ξερα, οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying στα αδύναμα παιδιά, δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται».

Δείτε το βίντεο με το συγκινητικό ξέσπασμα του ηθοποιού: