Πρεμιέρα σήμερα για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 – 2017 της ΕΕΤΑΑ

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση eetaa.gr & paidikoi.eetaa.gr ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Μυλλέρου 73 – 77 , Τ.Κ. 10436.
Οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της στις 17 Αυγούστου, ενώ οι τελικοί μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων στις 24 Αυγούστου. Φέτος, υφίσταται πιθανότατα αύξηση προϋπολογισμού, αφού είναι πλέον πιθανό να υπάρξει αύξηση των πόρων που θα διατεθούν.
Πρεμιέρα σήμερα για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 - 2017 της ΕΕΤΑΑ ΕΣΠΑ Παιδικοί 2016-2017
Τα νέα στοιχεία σε σχέση με το προϋπάρχον σύστημα για τους γονείς είναι ότι οι γονείς μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα τη δομή (, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) στην οποία επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους, ενώ η αξία τοποθέτησης () δεν συνδέεται με συγκεκριμένη θέση σε κάποια δομή, αλλά ακολουθεί τον δικαιούχο (γονέας).
Ο γονέας, δηλαδή, έχει το δικαίωμα να αλλάξει παιδικό σταθμό ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ – ΜΕΑ, χωρίς να χάνει το voucher. Τέλος, απαγορεύεται η επιβολή πρόσθετων τροφείων στους ωφελούμενους, αλλά μόνο για τις υπηρεσίες που καλύπτει το voucher και όχι τυχόν επιπλέον δραστηριότητες που διοργανώνει ο .
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις ανοίγουν σήμερα 12/7 στις 18:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση eetaa.gr & paidikoi.eetaa.gr 
Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου πατώντας εδώ