Έγκυος η Κατερίνα Παπουτσάκη!!

Η σημερινή συζήτηση με την στο του στάθηκε η αφορμή για τις σχετικές φήμες και η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του Yupiii από το στενό φιλικό περιβάλλον της Κατερίνας Παπουτσάκη, η 34χρονη ηθοποιός διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!    

Έγκυος η Κατερίνα Παπουτσάκη!!

“Προς το παρόν δε θέλει να το ανακοινώσει ακόμη δημόσια, αφού προτιμά να περάσει η πρώτη περίοδος, ώστε να αισθανθεί ασφαλής, τόσο η ίδια όσο και το παιδί που περιμένει”, λέει στενό φιλικό πρόσωπο της Κατερίνας και τονίζει “κάθε γυναίκα αισθάνεται αν όταν βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και περιμένει να περάσει ένα διάστημα μέχρι να το ανακοινώσει. Ωστόσο, ήδη η Κατερίνα και ο Παναγιώτης μετά το γάμο τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι με αυτό που τους συμβαίνει!”, καταλήγει η ίδια πηγή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “So simple” του Έθνους, η , όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης και την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, δήλωσε: “Πάντα με αφορούσε η μητρότητα και, πλέον, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο. Όμως, ποτέ δεν είχα αυτό το κλασικό, χαζό πλάνο που λέει: «πρώτα καριέρα, μετά και μετά παιδί!». Όχι, καθόλου. Εγώ πάω όπως με πάει η ζωή. Μόνο αυτήν αφουγκράζομαι. Δεν έχω μανίες, ούτε πλάνα, ούτε για οτιδήποτε”.  Έτσι λοιπόν η γνωστή ηθοποιός αναμένεται να γεννήσει αρχές καλοκαιριού.

<<Πηγή>> http://www.yupiii.gr