Με ποιον θα έκανε το πιο όμορφο μωρό η Angelina Jolie

Μπορείς να φανταστείς την μαζί με τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham; Κι όμως, πολλοί μπορούν… Αυτό έδειξε έρευνα που έγινε στο Λονδίνο με αφορμή έκθεση για μωρά με τον τίτλο Baby Show.

Με ποιον θα έκανε το πιο όμορφο μωρό η Angelina Jolie

Σύμφωνα με τη ψηφοφορία που διεξήχθη στο πλαίσιο της έρευνας, η Angelina και ο David είναι το υπ' αριθμόν ένα ζευγάρι της σοουμπιζ που θα έκανε πάταγο εάν οι δυο τους αποφάσιζαν να είναι μαζί. Όσο για το ζευγάρι που έρχεται δεύτερο στην έρευνα, αυτό είναι η με τον ! Σε αυτήν την ψηφοφορία πήραν μέρος χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι ρωτήθηκαν λίγα λεπτά προτού μπουν στον χώρο της έκθεσης, σχετικά με το ποιο θεωρούν το πιο ιδανικό ζευγάρι, που μάλιστα θα έκανε και το πιο όμορφο μωρό εάν οι δυο τους ήταν μαζί.
Με ποιον θα έκανε το πιο όμορφο μωρό η Angelina Jolie
 
Ο κόσμος έδωσε αυτές τις απαντήσεις. Ο ηθοποιός Stephen Fry και η Lady Gaga ψηφίστηκαν ως οι γονείς που θα έκαναν τον πιο έξυπνο μωρό. Ενώ, ο David Beckham, μπορεί να έκανε το ομορφότερο μωρό του κόσμου με την Angelina Jolie, ωστόσο με την σύζυγό του Victoria, θα έκανε, σύμφωνα με το κοινό, το μωρό με τις ωραιότερες στιλιστικές επιλογές!
 
Πηγή>> Tlife.gr