Η τελευταία μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο!

Τα τελευταία τους Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο για Μπάρακ και είναι σίγουρα πικρα λόγω της αποχώρησής τους.

Ωστόσο, η Michelle, ως ίσως η καλύτερη Πρώτη Κυρία όλων των εποχών, αποφάσισε να μας χαρίσει ένα εορταστικό θέαμα που θα θυμόμαστε για πάντα. 

Έχοντας στο πλευρό της για ακόμη μία φορά τον διοργανωτή εκδηλώσεων Bryan Rafanelli, η διακόσμηση είναι εν μέρη εμπνευσμένη από την της «Let's Move!» και τις ποικίλες της εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

Η τελευταία μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο! Χριστούγεννα Μισέλ Ομπάμα

Υπάρχουν στολίδια με και λαχανικά, αλλά και στολίδια με σσες που αντιπροσωπεύουν το μελίσσι που έχτισε η ίδια στον Λευκό Οίκο. Στη βιβλιοθήκη υπάρχουν χάρακες, κηρομπογιές και μολύβια.

Υπάρχουν επίσης διακοσμητικά στοιχεία όπου αναγράφεται η λέξη «» σε 12 διαφορετικές γλώσσες, ένας φόρος τιμής στην πρωτοβουλία της Michelle Obama «Let Girls Learn». Αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τις υπέροχες Lego κατασκευές. Κοιτάξτε μόνο αυτό το υπέροχο -και τεράστιο- μπισκότο με τζίντζερ. 

Εκτός λοιπόν από την εξαιρετική αισθητική της, η φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι αληθινά ξεχωριστή, αφού εκφράζει όλα εκείνα για τα οποία έδωσε αγώνα η Michelle ως Πρώτη Κυρία: Την , τη σωματική , την και την ενδυνάμωση όλων των κοριτσιών.  Μπορεί λοιπόν να αποχωρεί, αλλά το κάνει σίγουρα με τον υπέροχο τρόπο.

Δείτε την gallery με όλες τις φωτογραφίες: