Γνωρίστε το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα!

Το πρώτο  της χώρας, δυναμικότητας 1.000 κλινών, αναμένεται να δημιουργηθεί στη λειτουργώντας ως αφετηρία για την επιστροφή ενός μεγάλου τουριστικού target group που αρέσκεται σε πολλών παραπάνω αστέρων από το κλασικό all inclusive. Αυτή η επένδυση στην Ρόδο, σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο Bobotis & Bobotis Architechts που έχει αναλάβει την μελέτη, θα πραγματοποιηθεί σε έκταση 95 στρεμμάτων ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2018. Όπως αναφέρει ο κ. Θεοφάνης Μπομπότης η δυναμικότητα χιλίων 1000 κλινών θα διανεμηθεί σε villas, luxury suites, suites, executive business, family rooms, superior deluxe, superior, deluxe rooms.
Γνωρίστε το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα! Ρόδος εξάστερο ξενοδοχείο

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει 6 εστιατ, 9 μπαρ, conference center, fitnesscenter spa, εσωτερική πισίνα, playrooms, private , private club και kids club. Επιπλέον εντός του συγκροτήματος θα υπάρχει recreation area, water park, γήπεδα , , mini golf, γήπεδα 5*5 και πολλά άλλα. Το επενδυτικό σχήμα βέβαια παραμένει άγνωστο στους παράγοντες της τουριστικής αγοράς της Ρόδου, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τίποτα για την εν λόγω επένδυση.

Γνωρίστε το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα! Ρόδος εξάστερο ξενοδοχείο

Σύμφωνα με το αρχτιτεκτονικό γραφείο, οι βασικοί άξονες που αποτέλεσαν τον πυρήνα σχεδιασμού του υ είναι αρκετοί, όπως μας πληροφορεί ο κ. Μπομπότης. Αρχικά λήφθηκε υπόψη η κάλυψη λειτουργικών αναγκών επιπέδου 6 αστέρων. «Ο κάθε αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, για οποιοδήποτε έργο, οφείλει κατ΄αρχάς να ανταποκρίνεται στις λειτουργικές ανάγκες αυτού κάθε αυτού του έργου. Εξαιρετικά σημαντικό, βέβαια, είναι και ο σχεδιασμός να εντάσσεται μέσα σε ένα πλαίσιο, που θα ανταποκρίνεται στο σημερινό σύγχρονο κόσμο. Είναι προφανές και αναγκαίο, όμως, οι όποιες επιλογές να γίνονται έτσι ώστε το τελικό προϊόν να συμμετέχει στη δημιουργία και καταγραφή του δικού μας σημερινού πολιτισμού».

Γνωρίστε το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα! Ρόδος εξάστερο ξενοδοχείο

Πηγή: http://www.tilestwra.com