Η 16χρονη που έβγαλε μια περιουσία προτείνοντας ονόματα σε γονείς

Το επιχειρηματικό πνεύμα της Beau Jessup της έχει ήδη εξασφαλίσει μια μικρή περιουσία. Η 16χρονη προτείνει μέσα από τη σελίδα της βρετανικά ονόματα σε Κινέζους γονείς και έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 48.000 λίρες.

Η μαθήτρια του κολλεγίου Cheltenham Ladies εμπνεύστηκε για το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα μετά από μια συζήτηση που είχε με έναν συνάδελφο του πατέρα της στην .

“Βρέθηκα σε ένα δείπνο μαζί του και με τους συναδέλφους της και μια από τις κυρίες αναρωτήθηκε τι όνομα να δώσει στην κόρη της. Τους εξήγησε πως είναι ζωτικής σημασίας το όνομα επειδή δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ένα κινέζικο όνομα στο email σου ή να κάνεις αιτήσεις σε βρετανικά πανεπιστήμια.

Η 16χρονη που έβγαλε μια περιουσία προτείνοντας ονόματα σε γονείς επιχειρηματικότητα

Δεν είναι τυχαίο που λόγω άγνοιας πολλοί γονείς έχουν δώσει ονόματα στα παιδιά τους όπως Rolex και Gandalf. Η Beau ζήτησε έτσι δανεικά από τον πατέρα της για να φτιάξει το δικό της site specialname.cn που περιέχει μια λίστα από 4.000 ονόματα, συνδυάζοντας κάθε ένα από αυτά με συγκεκριμένα γνωρίσματα προσωπικότητας.

Οι Κινέζοι γονείς πληρώνουν 60p για να τους προταθούν 3 βρετανικά ονόματα βάσει 5 χαρακτηριστικών γνωρισμάτων χαρακτήρα της επιλογής τους, όπως για παράδειγμα “γενναιόδωρη” και “εξωστρεφής”. Μέχρι στιγμής η Beau έχει γίνει “νονά” σε πάνω από 220.000 μωρά ενώ συνεχίζει να ανανεώνει τη λίστα του site της, προσθέτοντας περίπου 30 ονόματα τον μήνα.

Πηγή: Metro