Γνωρίστε την Allo: Η νέα εφαρμογή της google που αλλάζει τα δεδομένα στην επικοινωνία!

H νέα εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για φορητές συσκευές της ονομάζεται και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους.

Γνωρίστε την Allo: Η νέα εφαρμογή της google που αλλάζει τα δεδομένα στην επικοινωνία! τεχνολογία google allo

Στόχος των δημιουργών της συγκεκριμένης εφαρμογής δεν είναι μόνο να κάνουν πιο εύκολη την επικοινωνία, αλλά και να δώσουν τη δυνατότα στους χρήστες να εκφράζουν καλύτερα όσα νιώθουν και θέλουν να πουν στον συνομιλητή τους.

Η εφαρμογή, είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές και με μία πρώτη ματιά προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με άλλες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, όπως και emoticons, αλλά και τη δυνατότητα να «ζωγραφίζει» ο χρήστης πάνω σε εικόνες -όπως στο Snapchat.

Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ρύθμιση σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και να επιλέξει για πόσο καιρό θέλει να κρατήσει τα μηνύματα μέχρι αυτά να διαγραφούν.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το Google Assistant ή πιο απλά ο “ψηφιακός βοηθός της Google” ο οποίος επιτρέπει στο χρήστη να “συνομιλήσει” μαζί του και να του ζητήσει να κάνει προτάσεις για εστιατ, να δώσει οδηγίες πλοήγησης, να παρουσιάσει φωτογραφίες, να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον καιρό, να αποθηκεύσει δεδομένα ή ακόμα και να δώσει εντολή στο smartphone για διάφορες εργασίες που μπορούν να γίνουν στο Android.

Αυτές οι ενέργειες μπορούν ακόμα να πραγματοποιηθούν και σε ομαδικές συνομιλίες, «σύροντας» το Google Assistant στη συζήτηση για άμεσες προτάσεις ή πληροφορίες.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν τελικά η Google με το Allo, καταφέρει να θα καταφέρει να πετύχει στην αγορά των εφαρμογών μηνυμάτων μιας και στο παρελθόν οι προσπάθειες της δεν ήταν πετυχημένες…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=VXEkoXgb4bI