Φαίη Σκορδά: Τι είπε με συγκίνηση για το διαζύγιο και τα παιδιά της (video)!

Η εμφανίστηκε συγκινημένη στην εκπομπή της, μίλησε για το και δήλωσε πως ενοχλείται να το συζητήσει άλλο!
 
Η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιάγκα.
 
Φαίη Σκορδά: Τι είπε με συγκίνηση για το διαζύγιο και τα παιδιά της (video)! χωρισμός Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας
 
«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια κατάσταση δύσκολη και από το πρωί έρχονται όλοι και μου κρατάνε το χέρι. Επειδή στο διάλειμμα διάβασα και τα μηνύματα σας, δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Είδατε ότι κάναμε μια δήλωση από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Κάποιοι από εσάς, από το σπίτι το έχετε περάσει», είπε πριν λίγο η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά από τον αέρα της εκπομπής της σήμερα, στην πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιάγκα.
 
Το ζευγάρι βρίσκεται από χθες σε πρωτοσέλιδα και εκατοντάδες δημοσιεύματα που γράφουν για το πως οδηγήθηκαν στο διαζύγιο και το παρασκήνιο που υπάρχει. Το διαζύγιο ανακοινώθηκε με κοινή, επίσημη δήλωση στην εφημερίδα Real News.
 
«Αλλά όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι πάνω από όλα. Κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Αυτή η θα μας ενώνει για μια ολόκληρη ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί. Όταν ξεκινούσε η σεζόν φέτος έλεγα: ”Ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή γιατί παίρνω πολύ αγάπη από τους συνεργάτες μου και πάρα πολύ αγάπη από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Μακάρι, κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να είμαι εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Από εκεί και πέρα κάνουμε μία , είναι η φύση αυτής της εκπομπής να είναι χαρούμενη και αισιόδοξη. Η ζωή τα φέρνει έτσι αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Είναι μία απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό. Δεν μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να έγινε κάτι Τετάρτη και την Παρασκευή…Καταλαβαίνετε! Δε θέλω να πω κάτι άλλο». Κλείνοντας το θέμα τόνισε: «Και εγώ επειδή θέλω να είμαι ήρεμη όλο αυτόν τον καιρό και στο σπίτι όταν είμαι, και ο Γιώργος το ίδιο, δεν μπορώ να το συζητάω κάθε μέρα. Με ενοχλεί να το συζητάω!».
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
 
Πηγή: www.lifo.gr