Δωροθέα Μερκούρη: Η σπάνια εμφάνιση με τις δύο έφηβες κόρες της

Σε ρόλο μοντέλου είδαμε τη πριν από λίγες μέρες, στην επίδειξη ς του Βασίλη Ζούλια, στον Εθνικό Κήπο, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week.

Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν απαστράπτουσα στο φλογερό κατακόκκινο μίντι φόρεμά της, διασχίζοντας τους κήπους σε ένα υπέροχο σκηνικό που είχε δημιουργηθεί για την επίδειξη και εντυπωσίασε με το στυλ και τη φινέτσα της.

 

Oμως, στο κοινό βρίσκονταν οι δύο κόρες της ηθοποιού.Η Ηλέκτρα, 17 ετών και η Γαία, 13 ετών ντυμένες casual δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τη μαμά τους και να την καμαρώνουν.

Η Δωροθέα είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της τις οποίες έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, και όπως έχει πει στο παρελθόν μεγάλωσε μαζί τους.

«Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μην με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος», είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.

Δωροθέα Μερκούρη: Η σπάνια εμφάνιση με τις δύο έφηβες κόρες της Δωροθέα Μερκούρη

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες της Δωροθέας, Γαία και Ηλέκτρα.

Μαμά και κόρες φωτογραφήθηκαν μετά το τέλος της επίδειξης

Δωροθέα Μερκούρη: Η σπάνια εμφάνιση με τις δύο έφηβες κόρες της Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη: Η σπάνια εμφάνιση με τις δύο έφηβες κόρες της Δωροθέα Μερκούρη