Απόδραση στη χειμερινή Κρήτη – Το εκπληκτικό βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης

Ένα νέο βίντεο, στο πλαίσιο της διαφημιστικής ς της για το χειμερινό τουρισμό «Crete, sense the authentic winter!» δημιούργησε η Περιφέρεια ς.

Απόδραση στη χειμερινή Κρήτη - Το εκπληκτικό βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης χειμώνας Κρήτη διακοπές

Το νέο διαφημιστικό βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης φέρει ξανά την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και «είναι μια αφορμή, μια αφετηρία, μια προτροπή για τον σύγχρονο άνθρωπο που αναζητά γνήσιες, ανόθευτες εμπειρίες ζωής. Για να αγγίξει, να ψηλαφήσει και να βιώσει τα ορεινά χωριά της Κρήτης, να ξεναγηθεί στις μοναδικές γεύσεις της κρητικής κουζίνας, να ανακαλύψει τα μυστικά μονοπάτια της κρητικής γης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η περιπλάνηση στη χειμερινή Κρήτη αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Ένα δι σ' ένα τόπο ευλογημένο». Ένα τόπο με ξεχωριστή φύση, μοναδική , σπουδαία αρχιτεκτονική. Μια εμπειρία ζωής που αξίζει ν' αποτολμήσει κάθε επίδοξος ταξιδευτής που αναζητά αυθεντικά στοιχεία που τροφοδοτούν την έμπνευση και τη δημιουργικότητα».

Όπως αναφέρει ο αφηγητής, μας καλεί σε «… μια περιπλάνηση στην χειμερινή Κρήτη της έμπνευσης, της δημιουργίας, της πνευματικότητας … Πανδαισία αισθήσεων και συναισθημάτων».

Ακολουθεί το βίντεο: