Απίστευτο Βίντεο: Αυτή η μαμά θηλάζει το νεογέννητό της, ενώ κάνει γιόγκα!

Για την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, ο ερχομός ενός υ ανατρέπει ακόμα και… εκ θεμελείων την καθημερινότητα. Συνήθως μάλιστα, αυτό που οι περισσότεροι εκπαραθυρώνουν από την ζωή τους είναι η , καθώς ο χρόνος όχι μόνο δεν περισσεύει, αλλά ούτε καν φτάνει.

Απίστευτο Βίντεο: Αυτή η μαμά θηλάζει το νεογέννητό της, ενώ κάνει γιόγκα! άσκηση yoga

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για την Carlee Benear από το Τέξας, που όχι μόνο δεν σταμάτησε την καθημερινή άσκησή της, αλλά… τελειοποίησε την της, κάνοντας γιόγκα ενώ θηλάζει το της. Είναι σε θέση μάλιστα να εκτελεί περίπλοκες ασκήσεις με το νεογέννητο στην αγκαλιά, ενώ όπως τονίζει, θέλει να αποτελέσει η ίδια παράδειγμα προς μίμηση για άλλους νέους γονείς. Ποστάρει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της και βίντεο που δείχνει πως «όλα μπορούν να συμβούν», αρκεί κάποιος να πιστέψει στον εαυτό του και στις δυνατότητές του.

Απίστευτο Βίντεο: Αυτή η μαμά θηλάζει το νεογέννητό της, ενώ κάνει γιόγκα! άσκηση yoga

Εξαφάνισα κάθε ίχνος φόβου και αμφιβολίας από τον εαυτό μου και τα παιδιά μου κέρδισαν εμπιστοσύνη και αυτοποπεποίηθηση από εμένα. Είμαι ενθουσιασμένη με την γέννηση της κορούλας μου, είναι το τρίτο μου παιδί και κάθε μέρα επαναλαμβάνω αυτό που μου έχει διδάξει η γιόγκα: “Να βεβαιώνεσαι πως ο χειρότερος εχθρός σου δεν ζει ανάμεσα από τα δυο σου αυτιά”», λέει η ίδια.

Δείτε το απίστευτο βίντεο: