Ανεβαίνει ο Πήχης στα Παγκρήτια Καλλιστεία!!

Από το 1979 μέχρι και σήμερα, η παράδοση του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς συνεχίζεται, με στόχο την ανάδειξη της κρητικής γυναικείας ομορφιάς τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνεχής αναβάθμιση του θεσμού προσφέρει κάθε χρόνο ένα μοναδικό θέαμα στην τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα τα Παγκρήτια Καλλιστεία να χαρακτηρίζονται από πολλούς ως ο κορυφαίος διαγωνισμός ομορφιάς της χώρας μας.

Φέτος, για 37η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία παραγωγής του διαγωνισμού Cretanart Productions, παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και υπόσχεται μια απόλυτη βραδιά λάμψης, ομορφιάς και θεάματος.

Ανεβαίνει ο Πήχης στα Παγκρήτια Καλλιστεία!! καλλιστεία miss kriti

Ο μεγάλος Τελικός για την ανάδειξη της “Miss & Miss Κρήτη Γιάνγκ 2016” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο ιστορικό κινηματο ΑΣΤΟΡΙΑ στο κέντρο του Ηρακλείου και για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ ΤV. Παρουσιαστές της μεγάλης αυτής βραδιάς θα είναι δύο δημοφιλή από το χώρο του θεάματος. Η Εύη Αδάμκαι ο Νίκος Αναδιώτης! Επίσης, για πρώτη φορά θα δοθεί στο κοινό η ευκαιρία να συμμετέχει ψηφίζοντας την αγαπημένη του φιναλίστ. Οι προετοιμασίες λοιπόν για την ανάδειξη της ωραιότερης κρητικοπούλας για το 2016 έχουν ξεκινήσει και το δι για το μεγάλο τελικό πλησιάζει!

Φυσικά το olagiatogamo.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και θα σας ενημερώνει σχετικά με αυτό το μεγάλο event!

Ανεβαίνει ο Πήχης στα Παγκρήτια Καλλιστεία!! καλλιστεία miss kriti

Ανεβαίνει ο Πήχης στα Παγκρήτια Καλλιστεία!! καλλιστεία miss kriti

Πηγή: http://www.olagiatogamo.gr