Έτοιμο το site της Νατάσας Παζαΐτη!

Δεν πρόκειται για ένα ακόμη ιατρικό site, αλλά για ένα blog ουσιαστικά, που θ’ αποτελεί βήμα για κάθε γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με το πρόβλημα…

Ήταν καιρός να δίνει και τις δικές της ιατρικές συμβουλές! Έτοιμο το προσωπικό site (www.natasapazaiti.gr) της Νατάσας Παζαΐτη, συζύγου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με θέμα τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και την υποστήριξη των γυναικών που νοσούν.

Έτοιμο το site της Νατάσας Παζαΐτη! Νατάσα Παζαΐτη καρκίνος του Μαστού

«Σαν γυναίκα καταλαβαίνω τα συναισθήματα, τους φόβους, και τις σκέψεις που δημιουργούνται σε μία άλλη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Εκτός από την ιατρική προέκταση της νέας της πραγματικότητας κατανοώ και τους νέους δρόμους ανησυχίας και αβεβαιότητας που ανοίγονται μπροστά της σε σχέση με την οικογένεια, το περιβάλλον και το μέλλον της» αναφέρει στο εισαγωγικό της σημείωμα η κυρία Παζαϊτη, συνεχίζοντας: «Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μοναδική. Χτίζοντας μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού ο εκάστοτε γιατρός πρέπει να συμπορεύεται με την ασθενή και να προσπαθει να εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα προς γρήγορη κι ανώδυνη ανάρρωση όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά».