Τι ισχύει τελικά με το μάθημα των καλλιτεχνικών – Είναι τελικά fake news η κατάργησή τους;

Τι ισχύει τελικά με το μάθημα των καλλιτεχνικών

Σε απόσυρση της “είδησης” έχουν προχωρήσει ήδη ειδησεογραφικά site.

Οξύτατες αντιδράσεις και διόλου κολακευτικά σχόλια στα socia media για την Υπουργό Παιδείας προκάλεσε η “είδηση” περί κατάργησης των μαθημάτων Καλλιτεχνικών και Μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πλην της Α΄ Γυμνασίου. 

Και καλά να ήταν αληθινή η είδηση, θα ήμουν μαζί τους. Αλλά τώρα που αποδείχτηκε ότι πρόκειται περί fake news; 

Σύμφωνα με τα ellinikahoaxes  “πρόκειται για ανακύκλωση πληροφοριών από τον Αύγουστο του 2013, όταν εξαγγέλθηκαν αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα ανακοινωθέντα προγράμματα διδασκαλίας το 2013 και ο σχετικός νόμος που ψηφίστηκε, τελικώς συμπεριέλαβαν τα μαθήματα αυτά στο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τάξεων του Γυμνασίου, αλλά και στην Α΄ Λυκείου. Ο ισχύων νόμος προβλέπει επίσης τη διδασκαλία των μαθημάτων αυτών σε όλες τις γυμνασιακές τάξεις, πλην όμως για την Α΄ Λυκείου δεν συμπεριλαμβάνεται αντίστοιχο μάθημα για το σχολ. έτος 2020-21”. 

Τι ισχύει τελικά με το μάθημα των καλλιτεχνικών - Είναι τελικά fake news η κατάργησή τους;

Τι ισχύει τελικά; 

Το μόνο σίγουρο είναι πως αφού δεν υπάρχει κατάργηση στα γυμνάσια που συμπεριλαμβάνονται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τα περί Fake news από τα Ellinika Hoaxes επιβεβαιώνονται…

Σε ότι αναφορά τώρα την κατάργηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων από τα Λύκεια, δείτε τι ορίζει το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε ΕΔΩ.

Πηγή: https://www.cretalive.gr/