Τι είχε μέσα η τούρτα του πριγκηπικού γάμου;

Η γάμου του πριγκηπικού ζεύγους

Από τη μέρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες έχουν πάρει , καθώς όλοι προσπαθούν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τον πρισκηπικό γάμο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Royal Watch», της ειδικής ενότητας του Harper's Bazaar με θέματα και αφιερώματα στον συγκεκριμένο γάμο, η μεγάλη μέρα στοίχισε στη βασίλισσα περί τα 45 εκατ. δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού να ξοδεύεται στην και φύλαξη των μελών της βασιλικής οικογένειας και στο νυφικό.Και φυσικά ένα άλλο έξοδο που έχουν όλοι οι γάμοι είναι και η τούρτα.

Τι είχε μέσα η τούρτα του πριγκηπικού γάμου;

Το πριγκιπικό ζεύγος παρεκκλίνει των παραδόσεων και αντί για fruit cake, επέλεξε μία τούρτα λεμονιού και ανθέων κουφοξυλιάς. Η τούρτα, δημιουργία της ζαχαροπλάστισσας, Claire Ptak και του ζαχαροπλαστείου της, Violet Cakes London, ήταν καλυμμένη με βουτυρόκρεμα και διακοσμημένη με φρέσκα λουλούδια.Το παλάτι του Κένσινγκτον μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αποκάλυψε τι ακριβώς περιείχει η εν λόγω γαμήλια τούρτα.

Τι είχε μέσα η τούρτα του πριγκηπικού γάμου;

Κάθεσαι; 200 α από την Αμάλφι, 500 βιολογικά ,20 κιλά βούτυρο, 20 κιλά αλεύρι,20 κιλά και 10 μπουκάλια λικέρ κουφοξυλιάς! Απίστευτες ποσότητες!

Για να δεις το βίντεο της πρετοιμασίας της τούρτας πάτησε εδώ

 

Πηγή: http://www.olagiatogamo.gr