Συνταγή για εύκολο κείκ σοκολάτας με μόνο 2 υλικά!

Το σοκολάτας είναι το αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Αν ζητάτε επίμονα δεν έχετε παρά να το φτιάξετε μόνες σας χρησιμοποιώντας μόνο 2 υλικά!

Συνταγή για εύκολο κείκ σοκολάτας με μόνο 2 υλικά!

Υλικά:
230-240 γραμμάρια ή μερέντα
 4 μεγάλα αυγά

Εκτέλεση 
Βουτυρώστε ένα ταψί. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170-180 βαθμούς κελσίου. 

Χτυπήστε τα αυγά με το μιξεράκι για έξι λεπτά σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει καλά. Επειδή τα αυγά είναι το μυστικό της επιτυχίας για να γίνει το μας, μην προσπαθήσετε να απλοποιήσετε τα βήματα διαφορετικά η συνταγή θα μυρίζει αυγό. Το χτύπημα με το χέρι, δεν θα πετύχει. Χτυπήστε με το μίξερ μέζρι να τριπλασιαστεί το μέγεθος του αφρού. 

Βάλτε τη /μερέντα σε ένα μπολ και λιώστε για περίπου 20 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων για να μαλακώσει.
Βάλτε μέσα στην το 1/3 του μίγματος του αυγού και ανακατέψτε απαλά με μια σπάτουλα μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Μετά ξανακάντε το ίδιο με το 1/3 του αυγού και άλλη μια φορά με το τελευταίο που έχει μείνει. Ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες διαφορετικά αν ρίξετε όλο το μείγμα αυγού κατευθείαν μέσα στη σοκολάτα, θα χαθεί πολύς αέρας.

Ρίξτε απαλά το μείγμα μέσα στο βουτυρωμένο ταψί και ψήστε για περίπου 25 λεπτά. Δοκιμάστε αν έχει ψηθεί βάζοντας ένα μαχαίρι μέσα. Αν βγει καθαρό, το σας είναι έτοιμο. Περιμένετε μέχρι να κρυώσει τελείως και απολαύστε!