Ρίο 2016: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας (βίντεο)!

Στο υψηλότερο βάθρο η με τον Λευτέρη Πετρούνια να κατακτά το στους κρίκους της ενόργανης ς στο Ρίο.

Έβαλε πλώρη για ολυμπιακό μετάλλιο και τα κατάφερε. “Χρυσός” ο στο άθλημα των κρίκων της ενόργανης γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό των κρίκων και με βαθμολογία 16.000, αλλά και με άριστη προσγείωση, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας για μία ακόμη φορά την Ελλάδα υπερήφανη.

Ρίο 2016: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας (βίντεο)! ολυμπιακοί αγώνες Λευτέρης Πετρούνιας

Με δάκρυα συγκίνησης ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης, υποδέχτηκε το δεύτερο χρυσό για τη χώρα μας στη διοργάνωση του Ρίο και το τρίτο στο σύνολο μετά από τα δύο μετάλλια της Άννας Κορακάκη.

Ο Μανιάτης πρωταθλητής έγινε ο τέταρτος Έλληνας που αγωνίστηκε σε τελικό Ολυμπιακών Αγών. Προηγήθηκαν οι Ιωάννης Μελισσανίδης, Δημοσθένης Ταμπάκος και Βασίλης Τσολακίδης.Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. “Είμαι πολύ καλά. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα από αγωνιστικής πλευράς. Περιμένω αυτό να βγει και στον αγώνα”, είχε πει σε συνέντευξή του πριν μόλις μερικές ημέρες.

Δείτε το video με την μαγική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια:

Από τη συλλογή του το μόνο μετάλλιο που έλειπε ήταν το ολυμπιακό που ωστόσο, μόλις κατέκτησε. Εμπόδιο σε αυτόν τον στόχο αποτέλεσαν οι δύο Κινέζοι Γιανγκ Λιου και Χάο Γιόου, καθώς και ο Βραζιλιάνος κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, Αρτούρ Ζανέτι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας όμως, απέδειξε ότι έχει μάθει να νικάει όλα τα εμ!