Πώς θα κάνεις οικονομία την επόμενη φορά που θα κλείσεις ξενοδοχείο

Όταν προσπαθείς να αποφασίσεις ποιο έχει το καλύτερο deal, δεν πρέπει απλά να ψάχνεις μεταμεσονύχτια για να βρεις την καλύτερη προσφορά. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συμβάλλουν ώστε να πετύχεις την καλύτερη δυνατή κράτηση και να γλιτώσεις τα ακόμα και κατά τη διάρκεια της διαμονής σου. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πώς θα κάνεις οικονομία την επόμενη φορά που θα κλείσεις ξενοδοχείο ξενοδοχείο

Διατήρησε το καλύτερο ποσοστό. Ψάξε για extras. Όσο πιο πολλές υπηρεσίες περιλαμβάνει το ξενοδοχείο σου, τόσο περισσότερη κάνεις. Βεβαιώσου για τα χαρακτηριστικά που όντως θα χρησιμοποιήσεις, αλλιώς οι δαπάνες θα είναι περισσότερες. Από το δωρεάν Wi-Fi και το που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μέχρι τη φύλαξη των αποσκευών σου, όλα παίζουν τον ρόλο τους στα τελικά έξοδα.

Μείνε σε ξενοδοχεία λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης. Εάν το κόστος για τη μεταφορά δεν ισούται ή ξεπερνά τη διαφορά που καλείσαι να πληρώσεις σε ξενοδοχεία εντός του κέντρου, μπορείς να πετύχεις ένα πολύ καλό deal αν μείνεις πιο έξω. Μπορείς επίσης να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μείνεις στην περιοχή του πανεπιστημίου της πόλης. Θα βρεις πιο φθηνά εστιατ και βολικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Απόφυγε το . Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται σε δημοφιλείς προορισμούς αυξάνουν συχνά το κόστος διαμονής τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι όσο τρεις φορές περισσότερο από ό, τι Κυριακή μέχρι και Πέμπτη.

Κάνε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο που αφορά κυρίως επισκέπτες για επαγγελματικά δια. Οι τιμές πέφτουν όταν δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, όπως στις αργίες, τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές.

Επωφελήσου από τα προνόμια των μελών. Μένεις συνήθως στην ίδια αλυσίδα ξενοδοχείων όταν ταξιδεύεις; Κάνε εγγραφή μέλους για να επωφεληθείς από το πρόγραμμα ανταμοιβής. Όχι μόνο μπορείς να μαζέψεις πόντους για κάθε διαμονή – τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αναβαθμίσεις και δωρεάν διαμονή στο μέλλον, αλλά να ενημερώνεσαι για προσφορές που είναι αποκλειστικά για μέλη.

Κάνε οικονομία κατά τη διάρκεια της διαμονής σου. Βγες έξω για φαγητό. Όσο δελεαστικό κι αν ακούγεται το room service, οι τιμές του καταλόγου μπορεί να είναι οι διπλάσιες από αυτές των εστιατορίων. Ο λογαριασμός συμπεριλαμβάνει πάντα φιλοδώρημα και συνήθως συγκαλύπτεται στα έξοδα αποστολής. Οι περισσότεροι πελάτες δεν το γνωρίζουν κι έτσι δίνουν εκ νέου tip όταν έρχεται το φαγητό τους.

Ζήτα γωνιακό δωμάτιο. Αν και ουσιαστικά δεν θα γλιτώσεις χρήματα, τα γωνιακά δωμάτια είναι συνήθως μεγαλύτερα και πιο άνετα, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για το οικονομικό deal. Ρώτα για διαθέσιμο δωμάτιο, μόλις κάνεις check-in ή ζήτα τηλεφωνικά για ένα γωνιακό δωμάτιο με την υπάρχουσα κράτησή σου. Θα βρεις πιο εύκολα αν εμφανιστείς στη reception κοντά στην ώρα του check -in πριν έρθουν οι περισσότεροι πελάτες.

Πάρε μαζί σου σνακ ή κάνε τα ψώνια σου από το super market. Οτιδήποτε είναι πιο οικονομικό από αυτά που θα βρεις στο μίνι μπαρ. Οι τιμές είναι εξωφρενικές και σίγουρα δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεως όταν καταλήξεις στη reception για να πληρώσεις.