Περπατάει Καθημερινά 29 Χιλιόμετρα για τον Γιο του!

Η εκμηδενίζει τις αποστάσεις. Η απέραντη αγάπη που δείχνει ένας πατέρας στον ανάπηρο γιο του είναι συγκινητική και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Yu Xukang από την , διανύει μια απόσταση 29 χιλιομέτρων καθημερινά προκειμένου να μεταφέρει στους ώμους του τον γιο του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Η σχέση των δυο αντρών, γιου και πατέρα, είναι απίστευτα δυνατή. Μένουν σε ένα μικρό σπίτι στην επαρχία Fengyi στην νοτιοδυτική Κίνα, ενώ η μητέρα του παιδιού τους εγκατέλειψε. Ο 12χρονος Xiao Qiang δεν έγινε δεκτός, εξαιτίας του προβλήματός του, σε κανένα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους με αποτέλεσμα ο στοργικός πατέρας να αναγκάζεται να πραγματοποιεί μια απόσταση 29 χιλιομέτρων με τα έχοντας στους ώμους του τον μονάκριβο του γιο.

Περπατάει Καθημερινά 29 Χιλιόμετρα για τον Γιο του!

«Ο γιος μου έχει μία σωματική αναπηρία. Δεν έχει πρόβλημα με τα και τα πόδια του αλλά η πλάτη του είναι κυρτή με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περπατήσει. Δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα με το μυαλό του. Είναι πανέξυπνος», λέει ο πατέρας «Όλα τα σχολεία κοντά στο σπίτι μας τον απέρριψαν. Έτσι αποφάσισα ότι θα τον κουβαλάω κάθε μέσα στους ώμους μου και θα τον πηγαίνω μόνος μου. Σηκωνόμαστε στις 5 το πρωί, βάζω στον μικρό να φάει και μετά ξεκινάμε το δι μας», συμπληρώνει.