Πάρτι με αγάπη από τη Μαρί Κυριακού

Ο «Μάικ ο Φασολάκης», ο αξιαγάπητος ήρωας του ομώνυμου παιδικού βιβλίου της Μαρί Κυριακού, ‘ζωντάνεψε' κυριολεκτικά το περασμένο Σάββατο και υποδέχθηκε αυτοπροσώπως τους μικρούς του φίλους σε ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, στον υπέροχο χώρο του νηπιαγωγείου «Μικροί πρίγκιπες», στη Βαρυμπόμπη.

Πάρτι με αγάπη από τη Μαρί Κυριακού

Στον «Κήπο της Αγάπης», ένα ντεκόρ βγαλμένο από τις σελίδες του παραμυθιού, τα παιδιά πέρασαν αξέχαστες στιγμές συντροφιά με τον «Μάικ τον Φασολάκη». Η Μαρί Κυριακού και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αφηγήθηκαν στους μικρούς καλεσμένους τις περιπέτειες του μικρού φασολιού που βρέθηκε ξαφνικά σε έναν άγνωστο και επικίνδυνο κόσμο με μοναδικό «όπλο»… το γαργάλημα!

Πάρτι με αγάπη από τη Μαρί Κυριακού

Επιπλέον, τα παιδιά διασκέδασαν με ένα σωρό ευχάριστες δραστηριότητες χάρη στην ευγενική συμβολή της εταιρίας διοργάνωσης εκδηλώσεων «Φασουλήδες», η οποία ανέλαβε τη διοργάνωση του πάρτι. Δημιούργησαν όμορφες ζωγραφιές, κατασκευές και χειροτεχνίες, συμμετείχαν σε μια δραματοποίηση του παραμυθιού και τραγούδησαν το τραγούδι του «Μάικ του Φασολάκη». To παρών στο πάρτι έδωσαν και γνωστά πρόσωπα του ΑΝΤ1 με τις οικογένειές τους.

Πάρτι με αγάπη από τη Μαρί Κυριακού

Πηγή>> GossipTV