Παππούς αγόρασε λεωφορείο για να πηγαίνει τα εγγόνια του σχολείο!

«Θέλω ένα για να πηγαίνω να παίρνω τα εγγόνια μου κάθε πρωί. Θα τραγουδάμε, θα μιλάμε και θα είναι κάτι αξέχαστο που θα κάνουν με τον παππού τους».

Όλοι έχουν να λένε για τον σωτήριο ρόλο που παίζουν οι παππούδες στην ανατροφή των παιδιών, αλλά ο συγκεκριμένος… πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Παππούς αγόρασε λεωφορείο για να πηγαίνει τα εγγόνια του σχολείο! παππούς λεωφορείο

Ο Doug Hayes αγόρασε ολόκληρο σχολικό λεωφορείο προκειμένου να πηγαίνει τα εγγόνια του καθημερινά στο .

Μάλιστα, δεν είχε ενημερώσει κανέναν για την απόφασή του, απλά εμφανίστηκε με το όχημα, λίγες μέρες πριν από τα , στο σπίτι των παιδιών στο Όρεγκον.

Ο Hayes έχει δέκα εγγόνια, που τα μισά πηγαίνουν στο Paideia Classical Christian School, ένα μικρό ιδιωτικό σχολείο που δεν έχει τη δυνατότητα να παρέχει λεωφορείο. Τα υπόλοιπα πέντε είναι προσχολικής ηλικίας, αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξεκινήσουν και εκείνα τις σπουδές τους και αναμένεται να ενταχθούν στο επιβατικό κοινό του Grandfather Express, όπως έχει ονομαστεί το βανάκι.

Ο Hayes σκοπεύει να κάνει καθημερινά τη διαδρομή των 20 λεπτών σπίτι-σχολείο και στη συνέχεια να πηγαίνει στη του.

Η ιδέα προέκυψε όταν η γυναίκα του τον ρώτησε, με αφορμή τα 59α γενέθλιά του, αν είχε κάποιον «μεγάλο στόχο» που θα ήθελε να κατακτήσει. «Θέλω ένα λεωφορείο για να πηγαίνω να παίρνω τα εγγόνια μου κάθε πρωί. Ένα μικρό. Θα τραγουδάμε, θα μιλάμε και θα είναι κάτι αξέχαστο που θα κάνουν με τον παππού τους. Θα το ήθελα, αν τα τα δεν ήταν εμπόδιο».

Τελικά, τα έβαλαν κάτω με τη γυναίκα του και βρήκαν τον τρόπο να το αποκτήσουν. Κατάφεραν μάλιστα να εντοπίσουν ένα σχολικό λεωφορείο με τα όλα του, στο οποίο απλά είχαν να προσθέσουν ζώνες ασφαλείας. «Το νόημα του υ ήταν να αφήσει το αποτύπωμά του στην επόμενη γενιά χαρίζοντάς της υπέροχες αναμνήσεις που έζησαν μαζί, κάθε μέρα» επιβεβαίωσε η σύζυγός του, Amy Hayes.

Τι λένε όμως οι μικροί επιβάτες για το δώρο του παππού; Το λατρεύουν, φυσικά.

Ορίστε και η σχετική ανάρτηση στο :

https://www.facebook.com/amy.hayes.5011516/posts/1957609477718324

Πηγή: http://www.themamagers.gr/