Η ομιλία της Angelina Jolie στην Ιορδανία θα σας συγκινήσει!

Η είναι γνωστή σαφώς για την μοναδική ομορφιά της αλλά και για την καριέρα της αλλά τελευταία έχει μας έχει κερδίσει ακόμα περισσότερο με την φιλανθρωπική της δράση και την ευαισθησία που δείχνει κυρίως στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η ομιλία της Angelina Jolie στην Ιορδανία θα σας συγκινήσει! Αντζελίνα Τζολί

Πρόσφατα, η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στη Β. Ιορδανία για να συναντήσει , παιδειά και οικογένειες που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και η ομιλία της ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική: ‘‘Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν καμία άλλη ανάμνηση πέρα από τις κακουχίες που ζουν αυτή τη στιγμή σε διάφορους χώρους φιλοξενίας, με τα κάγκελα και τους φράχτες γύρω τους. Πάνω από τους μισούς πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ιορδανία είναι ανήλικοι, που έχουν φοβερές σωματικές αλλά και ψυχολογικές πληγές. Τα δικά μου παιδιά είναι σε αυτή την ηλικία και όπως για κάθε γονέα, έτσι και για μένα φαίνεται αδιανόητο να ζουν σε αυτή την κατάσταση, μου σπαράζει την ”.

Τελικά, μάλλον τη θαυμάζουμε για το φιλανθρωπικό της έργο και τον τρόπο που εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα και την αποδοχή από το κοινό παγκοσμίως.

Πηγή: 4moms.gr