Οδηγίες Για Γονείς & Νονούς

Αυτή η μέρα είναι  ξεχωριστή για το μωρό γι αυτό θέλουμε αυτό να είναι όμορφο αφού όλα τα βλέμματα θα ειναι στραμμένα πανω του. Ταυτόχρονα όμως και οι γονείς αλλα και οι νονοί επιθυμούν και πρέπει να ειναι περιποιημένοι και όμορφοι.

Για να μπορείτε λοιπόν να κινείστε άνετα έχοντας αγκαλιά το μικρούλι νεοφώτιστο, καλό θα ήταν να δώσετε σημασία και στην πρακτικότητα αυτού που θα επιλέξετε να φορέσετε. Επιλέξτε λοιπόν ένα σύνολο που θα σας επιτρέπει ελευθερία κινήσεων. Επίσης, καλό θα ηταν να δώσετε σημασία στα υφάσματα και χρώματα καθώς ειναι πολύ πιθανό ο μικρούλης/η μικρούλα να λαδώσει το συνολάκι σας, οπότε μια καλή επιλογη ειναι κάτι που δεν λαδώνει ευκολα! Τέλος,  επιλέξτε ενα χτένισμα τέτοιο ώστε ο μικρός/μικρή να μην μπορεί να σας τραβήξει τα μαλλιά.

Οδηγίες Για Γονείς & Νονούς

Λεπτομέρεια>> Τα κοσμήματα σας πρέπει να ειναι τέτοια ώστε να μην μπορεί να τα φτάσει εύκολα το μωρό σας (για αποφυγή ατυχημάτων)

Tip>> Για καλό και για κακό κρατάτε μαζί σας και ενα δεύτερο συνολάκι (νονές, μαμάδες) η ενα δεύτερο πουκάμισο (για νονούς, μπαμπάδες)