Ο σκληρός του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλις στο Αίγιο!

O «σκληρός του Χόλιγουντ» κάθε χρόνο ρίχνει… ψήφο εμπιστοσύνης στην επιλέγοντάς τη για τις του. Ανακαλύπτει τις ομορφιές της χώρας μας ταξιδεύοντας με το σκάφος που «κλείνει» από το Κουσάντασι της ς. Χθες λοιπόν εθεάθη στις 3 τα ξημερώματα να κάνει τη βόλτα του στην αχαϊκή πόλη.

Ο σκληρός του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλις στο Αίγιο! Μπρους Γουίλις

Παρά το περασμένο της ώρας, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός ο Γουίλις εμφανίστηκε με καπελάκι τζόκεϊ, το οποίο δεν αποχωρίστηκε, ωστόσο κάποιοι θαμώνες του in μαγαζιού του Αιγίου, στο οποίο κάθισε, τον κατάλαβαν αμέσως! Βέβαια ο Αμερικανός σταρ δεν ήταν μόνος του, αλλά απολάμβανε την παρέα του Αλεξάντερ Πέιν (κατά κόσμον Αλέξανδρος Παπαδόπουλος), ο οποίος κατάγεται από την πόλη, και της συζύγου του, της Αιγιώτισσας Μαρίας Κόντου-Πέιν!

Ο σκληρός του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλις στο Αίγιο! Μπρους Γουίλις

Ο Μπρους Γουίλις θαυμάζει τον βραβευμένο με Οσκαρ σκηνοθέτη, ενώ τους δυο τους συνδέει βαθιά φιλία. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν ο ηθοποιός βρέθηκε στο Αίγιο φιλοξενούμενος του ζευγαριού ή απλώς αποβιβάστηκε από το σκάφος του και στη συνέχεια, μετά τη διασκέδαση, αναχώρησε για κάποιον άλλον προορισμό.