Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο η Βασιλική Μιλλούση είπε στον Λευτέρη Πετρούνια ότι είναι έγκυος (βίντεο) !

Ο και η διανύουν την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής τους, αφού σε μερικούς μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο η Βασιλική Μιλλούση είπε στον Λευτέρη Πετρούνια ότι είναι έγκυος (βίντεο) ! Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλλούση

Αυτή τη χαρμόσυνη είδηση την ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι μιλά για πρώτη φορά δημόσια για τον ερχομό του παιδιού τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα, τον τρόπο με τον οποίο η Βασιλική αποκάλυψε στον Λευτέρη Πετρούνια, πως είναι έγκυος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανεβάζει συχνά στο κανάλι του στο , τεάκια που κάνουν θραύση! Αυτή τη φορά, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο μαζί με τη σύντροφό του, στο οποίο δείχνουν ασκήσεις ς για εγκύους, με τον «βασιλιά των κρίκων» να τονίζει, πως θέλει να το περάσει μαζί με την Βασιλική όλο αυτό, δείχνοντας πως είναι πάντοτε στο πλευρό της. Η γνωστή αθλήτρια αποκάλυψε, μάλιστα, πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως το παιδί που περιμένει είναι κορίτσι, εκφράζοντας φυσικά την επιθυμία της να ασχοληθεί κι εκείνη στο μέλλον με τη δοκό. Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκμυστηρεύτηκε στο κοινό του, ότι από τότε που έμαθε το φύλο του παιδιού γράφτηκε σε σεμινάρια… για να μάθει να κάνει κοτσιδάκια!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πώς η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε στον Λευτέρη Πετρούνια, ότι είναι έγκυος:
 

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε και για τη στιγμή, που αποκάλυψε στον Λευτέρη Πετρούνια πως είναι έγκυος. Μάλιστα, βρήκε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να το κάνει, αφού είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης της στον τοίχο. Ο Λευτέρης, όμως, άργησε να το καταλάβει. Αυτό το αστείο στιγμιότυπο, η ίδια το έχει απαθανατίσει σε βίντεο.

Πηγή: iefimerida.gr