Ετοιμάζει την Βάπτιση της κόρης της η Μιρέλλα Μανιάνι

Η Μιρέλλα Μανιάνι μίλησε στην ιστοσελίδα tlife.gr για την κορούλα της αλλά και τα σχέδια για τη βάπτισή της. Αναλυτικά η πανευτηχής μητέρα είπε για την κόρη της:

H μπέμπα είναι 8,5 μηνών, μεγαλώνει, βγάζει τα δοντάκια της, όπως όλα τα μωράκια… Μας έχει τρελάνει… Όσο μεγαλώνει ένα παιδί, σε αναγνωρίζει, θέλει να παίξει κι εκεί καταλαβαίνεις ότι είσαι γονιός και πως αυτό είναι το παν για σένα κι εναλλάξ! Σε εμένα πάντως δεν μοιάζει… Δεν έχει τα μάτια μου. Είναι καστανόξανθο και μάλλον πιο πολύ καστανή… Όλοι λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της.

Σχετικά με τα σχέδια για την οργάνωση της ς  της μικρής η Μιρέλλα είπε χαρακτηριστικά:

Ετοιμάζει την Βάπτιση της κόρης της η Μιρέλλα Μανιάνι παιδιά διασήμων

Το θα γίνει η βάπτιση… Είχαμε προτάσεις από πολύ κόσμο, όπως γίνονται για όλα τα παιδάκια, αλλά νονός της καταλήξαμε να είναι ο Νάσος Γαλακτερός. Έχει χαρεί κι εκείνος πολύ… Μάλλον τον Ιούνιο και στα νότια προάστια θα γίνει. Θα την πούμε Μαρία, όπως λένε τη μαμά του Γιάννη.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μείνετε στο www.olagiativaptisi.gr Άλλωστε όλες οι επώνυμες και glamour βαφτίσεις παρουσιάζονται εδώ μέσα από την ενότητα “Επώνυμες Βαπτίσεις