Οι Minoistas μαζεύουν Ρούχα, Παιχνίδια & Σχολικά για την Παιδόπολη

Από σήμερα Τρίτη 28/8 έως την Παρασκευή 31/8 και από τις 10-13:00 το πρωϊ και μέχρι τις  19:00-22:00 το βράδυ, στο ειδικά διαμορφωμένο κιό των Minoistas στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου ς απέναντι ακριβώς από τον κινηματογράφο Αστ, οι άνθρωποι των Minoistas περιμένουν όποιον επιθυμεί να βοηθήσει.

Οι Minoistas μαζεύουν Ρούχα, Παιχνίδια & Σχολικά για την Παιδόπολη

Όπως αναφέρουν στην πρόσκληση που απευθύνουν στο κοινό:

“Μαζεύουμε ελαφρώς μεταχειρισμένα (ή και καινούργια) , παπούτσια, , παιγνίδια, σχολικά είδη (από γόμες και ξύ μέχρι γεωμετρικά όργανα και τσάντες σχολικές) για τα 25 α ηλικίας από 6-18 ετών που φιλοξενεί το ίδρυμα Παιδόπολις στην Νεάπολη Λασιθίου. Όσα μαζευτούν θα τα μεταφέρουμε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στα μικρά αγόρια όπου θα παίξουμε μαζί τους θα τραγουδήσουμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα. Σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Ελευθερίας αλλά και στην γιορτή που θα διοργανώσουμε στην Νεάπολη στις 9/9

 
Δηλώσεις συμμετοχής για την Νεάπολη Λασιθίου στο minoistas@gmail.com και μέχρι 5/9 το βράδυ. Όσοι επιλέξετε να έλθετε να ξέρετε ότι θα περάσουμε ωραία γιατί ο εθελοντισμός μόνο ωραία πράγματα έχει να σας προσφέρει”.