Μαρία Μενούνος – Μαριέττα Χρουσαλά: Σύντομα Κουμπάρες!

Την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα θα βαφτίσει η Μαρία Μενούνος. Η γνωστή παρουσιάστρια που κάνει καριέρα στο εξωτερικό θα επισφραγίσει τη φιλία της με την Μαριέττα με την κουμπαριά τους.  Όπως διαβάζουμε στην “Real Life” οι δυο γυναίκες που έχουν γίνει τα τελευταία δυο χρόνια καλές φίλες θα γίνουν σύντομα και κου, αφού η Μαρία θα γίνει η νονά της μικρής Μαργκώ.  

Μαρία Μενούνος - Μαριέττα Χρουσαλά: Σύντομα Κουμπάρες!

Η Μαριέττα και η Μαρία είχαν γνωριστεί σε εκδήλωση που παραβρέθηκε η Μαρία Μενούνος στην , με συνδετικό κρίκο την κοινή τους φίλη Σήλια Κριθαριώτη. Από τότε δεν χάνουν ευκαιρία να επικοινωνούν, όπως και να περνούν στιγμές μαζί, καθώς η Μαριέττα ταξιδεύει πολύ συχνά με τον Λέοντα στην Αμερική, όπως πρόσφατα που το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πάρτι των Oscars στο Λος Άντζελες.  

Μαρία Μενούνος - Μαριέττα Χρουσαλά: Σύντομα Κουμπάρες!

Πέρυσι τον Ιούνιο, μάλιστα και η Μαρία Μενούνος επέλεξε να κάνει μαζί με τον Λέοντα και τη Μαριέττα, κάνοντας κρουαζιέρα στα Ιόνια νησιά με το υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας Πατίτσα.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η θα γίνει τον Ιούνιο 2013 οπότε η Μαρία Μενούνος έχει άδεια από το κανάλι NBC όπου εργάζεται και θα ταξιδέψει στη χώρα μας για τους αγαπημένους της φίλους και το μυστήριο.