Κρήτη: Συγκινεί η προσφορά των γονιών της Χαράς που χάθηκε από τον ιό της γρίπης

: Συγκινεί η προσφορά των γονιών της Χαράς που χάθηκε από τον ιό της ς Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη μικρούλα Χαρά (Εύχαρις) Σάββα που στις 4 Φεβρουαρίου άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, χτυπημένη από τον ιό της γρίπης , με σηπτικό σοκ και υψηλό πυρετό; 40 μέρες μετά το και ενώ τα δάκρυα της οικογένειας δεν έχουν ακόμα στεγνώσει, οι γονείς της 6χρονης αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη προσφορά στη της.

Κρήτη: Συγκινεί η προσφορά των γονιών της Χαράς που χάθηκε από τον ιό της γρίπης ΠΑΓΝΗ Η1Ν1

Οι γονείς της Χαράς, λοιπόν, αποφάσισαν να στηρίξουν τη Μονάδα όπου το κοριτσάκι τους, μαζί με τους θεράποντες γιατρούς, έδωσε την τελευταία του μάχη, τη ΜΕΘ Παίδων του .

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσιεύμα του Cretalive, την ερχόμενη Κυριακή (10/3), συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα βρεθούν στα Ν. Αλάτσατα για να τιμήσουν τη μνήμη της 6χρονης, στο 40ήμερο μνημόσυνο. Εκεί θα ανοίξει ένας , όπου ο καθένας θα συνεισφέρει με όποιο ποσό επιθυμεί, ενώ τα τα που θα συγκεντρωθούν θα δωρηθούν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, σε μία προσπάθεια της οικογένειας να στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελείται για παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας. Άλλωστε, επιθυμία της οικογένειας, από την πρώτη στιγμή, ήταν να προσφέρει. Αρχική σκέψη ήταν να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων όμως η κατάσταση της 6χρονης δεν το επέτρεψε.