Κρήτη: Όλοι μια «γροθιά» για τη μικρή 4χρονη Μαρίνα. Πώς μπορείς να βοηθήσεις…

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια ς χρημάτων προκειμένου η μικρή Μαρίνα, το 4χρονο κοριτσάκι από την που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, να μεταβεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Κρήτη: Όλοι μια «γροθιά» για τη μικρή 4χρονη Μαρίνα. Πώς μπορείς να βοηθήσεις... Κρήτη καρκίνος

Η περιπέτεια της Μαρίνας ξεκίνησε, όταν το παιδί μπήκε στο για μια επέμβαση για αμυγδαλές και κρεατάκια και στο χειρουργείο οι γιατροί εντόπισαν κάτι ύποπτο.

Μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η 4χρονη, διαπιστώθηκε πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και οι γιατροί τόνισαν πως το κοριτσάκι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Ωστόσο τόσο στην Κρήτη όσο και σε νοσοκομεία της υπόλοιπης ς που απευθύνθηκαν οι γονείς της μικρούλας, οι γιατροί τόνισαν πως δεν μπορούν να αναλάβουν το περιστατικό.

Τελικά μετά από μαραθώνιες προσπάθειες βρέθηκε νοσοκομείο στο Μόναχο της Γερμανίας, το οποίο δέχεται να χειρουργήσει την Μαρίνα, ωστόσο το κόστος είναι υπέρογκο και πλέον γίνεται μια προσπάθεια και με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας το ποσό να συγκεντρωθεί καθώς η 4χρονη θα έπρεπε ήδη να έχει χειρουργηθεί.

Υπενθυμίζεται πως χθες την Πέμπτη, ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και «άνοιξε» ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο συγκεντρώνονται τα τα.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 30000298456-7, ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΙΝΑ ΠΑΧΑΚΗ

Και το ΙΒΑΝ: ΠΑΓΚΡHΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ GR5808700130000300002984567, στο όνομα (με λατινικούς χαρακτήρες) Pachaki Marina-Galina

: https://creta24.gr