Η σπάνια εξομολόγηση του Σωτήρη Κοντιζά για την 2 ετών κόρη του!

Η σπάνια του Σωτήρη Κοντιζά για την 2 ετών κόρη του Τσιχίρο.

Στον ιστότοπο andro.gr παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο κριτής του MasterChef, , ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις με την κόρη του, η οποία λέγεται Chihiro (Τσιχίρο).
 
Ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κάθε μέρα με το παιδί είναι με δυο λέξεις non-stop. Μέχρι την ώρα που πηγαίνει για ύπνο. Τότε ησυχάζουμε με την Δέσποινα. Μετά όμως μας λείπει και λέμε: “πότε θα ξυπνήσει να παίξουμε;”. Οι γονείς μου, ο πατέρας μου από την και η μητέρα μου από την Ιαπωνία ήταν ένα πολύ κουλ ζευγάρι. Δεν ήταν αγκυλωμένοι σε πολλά “πρέπει” και περιττές συμβάσεις. Έτσι με έμαθαν κι εμένα. Ήταν δραστήριοι, έκαναν δια, και δεν υπήρχαν εντάσεις στο σπίτι. Και σε μένα με τη Δέσποινα αρέσουν τα ταξίδια.
 
Η σπάνια εξομολόγηση του Σωτήρη Κοντιζά για την 2 ετών κόρη του! Σωτήρης Κοντιζάς παιδιά διασήμων Master Chef
 

Θέλουμε να πάμε τη μικρή στην Ιαπωνία από όπου κατάγομαι, στην Ιταλία μιας και η Δέσποινα είναι μισή Ιταλίδα, και γενικώς να ταξιδέψουμε μαζί της. Δεν θα είμαστε από αυτούς τους γονείς που περιμένουν να γίνει το παιδί τους 18 χρονών για να κάνουν αυτό που τους γεμίζει. Βλέπεις τους Σκανδιναβούς στα ελληνικά νησιά και τους χαίρεσαι. Κάνουν τις τους και μαζί τους έχουν τα παιδιά τους, μικρά μωράκια, σχεδόν σποράκια.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/i-spania-exomologisi-toy-sotiri-kontiza-gia-tin-dyo-eton-kori-toy/