Γεννήθηκε η κόρη του Σαρκοζί!

Η Κάρλα Μπρούνι γέννησε το βράδυ της Τετάρτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι,και ο Νικολά Σαρκοζί, σε δι-αστραπή, επέστρεψε για λίγο από την Φραγκφούρτη που ήταν για τις έκτακτες συνομιλίες με την  Μέρκελ, τον Ζαν Κλοντ Τρισέ και τον Βαν Ρομπάι, προκειμένου να καμαρώσει την κόρη και ξαναγύρισε στη Γερμανία αμέσως. Σύμφωνα με τα Μέσα η μικρή γεννήθηκε στις 7.30 ώρα ς το απόγευμα της Τετάρτης, χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες. Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία Γάλλος Πρόεδρος αποκτά παιδί.

Γεννήθηκε η κόρη του Σαρκοζί! παιδιά διασήμων

Το ράδιο Europe 1 μετέδωσε ότι η 43χρονη Μπρούνι – Σαρκοζί χαίρει άκρας υγείας μετά τη γέννα. Είναι το δεύτερο παιδί της. Ο Σαρκοζί έχει τρία, από τους δύο προηγούμενους γάμους του. Εκτός από τους κατοίκους του 16ου Διαμερίσματος, η γέννηση της μικρής Μπρούνι – Σαρκοζί απαλλάσσει και την Κάρλα από το που την κατέτρεχε τους μήνες της εγκυμοσύνης καθώς στις πιο πρόσφατες δηλώσεις της ομολογούσε ότι έχει κουραστεί από την αναμονή και ότι ανυπομονεί να πάνε όλα καλά ώστε να μπορέσει επιτέλους να πιει ένα ποτήρι κρασί και να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Επτά μήνες πριν από τις εκλογές το προεδρικό βρέφος εκτιμάται ότι θα δώσει νέα ώθηση στη τητα του Σαρκοζί. Η Κάρλα επιμένει ότι το παιδί θα μείνει έξω από πάσης φύσεως δημοσιότητα. Κάτι που ταιριάζει καλύτερα και στους Γάλλους ψηφοφόρους που -εάν οι εκτιμήσεις αναλυτών και δημοσκόπων που φιλοξενεί ο Guardian είναι ορθώς- επιθυμούν να βλέπουν τον Πρόεδρό τους ως μία μορφή που αίρεται υψηλότερα του πρόσκαιρου και του υλικού και ενσαρκώνει ακριβότερες, πνευματικές αξίες.