Η απίστευτη ομοιότητα της κόρης της Cindy Crawford!

Η είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας νεαρά μοντέλα. Όχι μόνο γιατί μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της, , και έχει μία τόσο ανεπιτήδευτη φυσική ομορφιά, αλλά και γιατί, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της (είναι μόλις 15 ετών), μοιάζει να πατάει γερά στα της και να έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Η απίστευτη ομοιότητα της κόρης της Cindy Crawford! παιδιά διασήμων Kaia Gerber Cindy Crawford

υτή τη φορά τη θαυμάσαμε στο εξώφυλλο και στο editorial ς που έκανε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Teen Vogue, όπου φωτογραφήθηκε από τη Yelena Yemchuck, φορώντας από τις φθινοπωρινές κολεξιόν της Stella McCartney, Molly Goddard και πολλών άλλων σχεδιαστών.  Για χάρη του περιοδικού, η Kaia έδωσε συνέντευξη μαζί με την ίδια της τη μητέρα, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Όταν βλέπω τη μητέρα μου, πέρα από τα φυσικά χαρακτηριστικά (βεβαίως), μοιραζόμαστε πολλούς από τους ίδιους τρόπους.

Η απίστευτη ομοιότητα της κόρης της Cindy Crawford! παιδιά διασήμων Kaia Gerber Cindy Crawford

Το παρατήρησα όταν είδα παλιά βίντεο της. Δεν ξέρω αν είναι γενετικό ή κάτι που το έμαθα, αλλά οι αντιδράσεις μας είναι ίδιες».  Με τη σειρά της η ίδια η Cindy δήλωσε πως «ακόμα και αν ο μπαμπάς της και εγώ βγάζαμε πολλές φωτογραφίες την Kaia, η πρώτη της πραγματική ως μοντέλο ήταν για τον Versace, όταν ήταν 10 ετών. Της το επιτρέψαμε να το κάνει γιατί ήταν μία καταπληκτική ομάδα από πίσω.

Της άρεσε πολύ που φωτογραφήθηκε για την Donatella Versace και τους Mert & Marcus».