Επανάσταση: Ήρθε η ατομική μηχανή γύρου…

Τι εντοπίσαμε στο . Και όμως υπάρχει. Μηχανή γύρου…

To eBay είναι ένας υπέροχος διαδικτυακός τόπος. Η ποικιλία και το εύρος των πραγμάτων που μπορείς να βρεις και να αγοράσεις σε αυτό, πολύ συχνά μπορεί να εκπλήξει τον οποιονδήποτε. Δε μιλάμε μόνο για συλλεκτικά κομμάτια αλλά και για αντικείμενα καθημερινής χρήσης αλλά και για κάποια που ούτε φανταζόσουν πως υπάρχουν. Ο αντίλογος βέβαια λέει ότι για κάθε ένα από αυτά, κυκλοφορούν ακόμη περισσότερα που είναι παντελώς άχρηστα. Η νέα του ίντερνετ πάντως, η ατομική , ανήκει σίγουρα στην κατηγορία των συσκευών που ο οποιοσδήποτε θα ήθελε στην κουζίνα του. 

Γιατί όχι άλλωστε; Αν το καλοσκεφτείς, θα ήταν υπέροχο να μπορείς να έχεις γύρο ανά πάσα στιγμή ενώ επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή και για οτιδήποτε άλλο μπορεί να χωρέσει – από μέχρι κοτόπουλα. Ακόμη, είναι ένας τρόπος για να μειώσεις αισθητά τόσο τον κόπο όσο και τον χρόνο μαγειρέματος. 

Επανάσταση: Ήρθε η ατομική μηχανή γύρου... μηχανή γύρου κρέας γύρος

 

Στο eBay τιτλοφορείται με το πολύ διακριτικό NEW DONER KEBAB MACHINE CHICKEN MEAT VERTICAL GRILL BURNER BBQ GYRO ROTISSERIE.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους: Μπορείς να βάλεις μέχρι και ένα ολόκληρο και να το βλέπεις να στροβιλίζεται, την ίδια ώρα που ψήνεται σωστά και ομοιόμορφα. Άσε που μπορείς να τσιμπάς και λίγο κάθε φορά που θέλεις να ελέγξεις σε τι κατάσταση βρίσκεται. Η τιμή για την περίφημη τα τελευταία 24ωρα συσκευή ανέρχεται στις £59.95 (δηλαδή στα €69).