Επανακυκλοφορεί το θρυλικό Nokia 3310!

Η εταιρία HMD, που έχει τα δικαιώματα χρήσης του Nokia brand, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το μοντέλο 3310, το «θρυλικό» πλέον που παραμένει μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για την αντοχή, την αξιοπιστία και την αυτονομία του.
 
Επανακυκλοφορεί το θρυλικό Nokia 3310! τεχνολογία κινητό τηλέφωνο
 
Το τηλέφωνο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2000 πούλησε εκείνο το διάστημα περισσότερα από 100 εκατ. τεμάχια. Η νέα βελτιωμένη έκδοση έρχεται σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί μια μοντέρνα συσκευή που θα έχει όμως τα χαρακτηριστικά της παλιάς- θα είναι σχεδόν άφθαρτη και θα έχει μεγάλης διάρκειας μπαταρία.
 
Το καινούργιο Nokia 3310 θα είναι feature phone, όχι smartphone, και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα γενικά χαρακτηριστικά του, αλλά η τιμή του υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπερνά τα 60 ευρώ. Τα «αποκαλυπτήρια» θα γίνουν στα τέλη του μήνα στο πλαίσιο του Mobile World Congress, σύμφωνα με τον διάσημο leaker, Evan Blass. Η Nokia πάλεψε να κατακτήσει την αγορά των smartphones αλλά δεν τα κατάφερε, καταλήγοντας τελικά να πωληθεί στην Microsoft. Έκτοτε έχει επικεντρωθεί στο να φτιάχνει επανεκδόσεις παλαιότερων μοντέλων της, όπως το Nokia 215 που κοστίζει 29 δολάρια και έχει διάρκεια ζωής 29 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος θέλει να αγοράσει το αυθεντικό, παραδοσιακό Nokia 3310, είναι ακόμη διαθέσιμο στο Amazon
Πηγή: www.lifo.gr