Εγκυος ποζάρει με 20.000 μέλισσες στην κοιλιά της σε μια σοκαριστική φωτογράφιση

Οι περισσότερες μέλλουσες μαμάδες απαθανατίζουν αυτή την περίοδο της ζωής τους με το πιο γαλήνιο χαμόγελο.

Φορώντας αέρινα υφάσματα και αποφεύγοντας καθετί που θα μπορούσε να διαταράξει την ηρεμία τους, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με όλη τη χάρη που διαθέτουν.
Κάποιες άλλες ωστόσο, θέλουν να ξεχωρίζουν και επιλέγουν πιο τολμηρά κόνσεπτ -ποτέ όμως κάτι πολύ εξτρίμ.

Η Emily Mueller από το Οχάιο, ξεπέρασε κάθε , επιλέγοντας ένα ιδιαίτερα τρομακτικό θέμα για τη φωτογράφιση μητρότητας.
Αποφάσισε να φωτογραφηθεί καλυμμένη με 20.000
 
Οι σσες περπατούσαν στην κοιλιά και στα της εγκύου ενώ ο φωτογράφος Kendrah Damis απαθανάτισε το ανατριχιαστικό ομολογουμένως θέαμα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εγκυος ποζάρει με 20.000 μέλισσες στην κοιλιά της σε μια σοκαριστική φωτογράφιση μέλισσες

Εγκυος ποζάρει με 20.000 μέλισσες στην κοιλιά της σε μια σοκαριστική φωτογράφιση μέλισσες

Οι μέλισσες (που προφανώς είναι εκπληκτικές και τις αγαπάμε) περπατούσαν στην κοιλιά και στα χέρια της εγκύου ενώ ο φωτογράφος Kendrah Damis απαθανάτισε το ανατριχιαστικό ομολογουμένως θέαμα.

Η Mueller, η οποία περιμένει το τέταρτο παιδί της, είναι η ιδρύτρια του Mueller Honey Bee, μια εταιρεία που εκτελεί υπηρεσίες απομάκρυνσης μελισσών αφήνοντας τις κυψέλες άθικτες και τις μέλισσες ζωντανές.
«Οι μέλισσες αντιπροσωπεύουν τη ζωή και το θάνατο» είπε στο Cleveland.com. «Είχαμε τρεις αποβολές, έτσι οι εικόνες αυτές είναι αφιερωμένες στη ζωή και το θάνατο, σε όλα τα παιδιά που είχαμε».

Όσο για το γεγονός ότι οι μέλισσες δεν τσίμπησαν την έγκυο γυναίκα ο ιστότοπος εξηγεί ότι «πριν οι μέλισσες αφήσουν την κυψέλη τους για να ακολουθήσουν τη βασίλισσα, τρώνε τόσο πολύ που γίνονται υποτονικές και δε μπορούν καν να λυγίσουν την κοιλιά τους για να τσιμπήσουν….

Πηγή: iefimerida.gr