Δείτε το νέο θαλάσσιο σπορ που κάνει θραύση στις ελληνικές παραλίες!

Η , με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο και με νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς για . Οι τουρίστες το ξέρουν και κάθε χρόνο έρχονται στη χώρα μας για να δαμάσουν τα κύματα με το κουπί τους.

Δείτε το νέο θαλάσσιο σπορ που κάνει θραύση στις ελληνικές παραλίες! καλοκαίρι θαλάσσια σπορ θάλασσα sup

Το sup γεννήθηκε στη Χαβάη τη δεκαετία του '60 και σήμερα είναι ένα οργανωμένο άθλημα με παγκόσμιους πρωταθλητές  από όλο τον κόσμο.

Το κλίμα στην Ελλάδα είναι ιδανικό, εξηγεί ο Νίκος Μαθούνης, και για το λόγο αυτό κάθε χρόνο διοργανώνονται στις ελληνικές παραλίες ευρωπαϊκά αλλά και διεθνή πρωταθλήματα. Ο ίδιος είναι εκπαιδευτής σανιδοκωπηλασίας εδώ και 6 χρόνια, και είδε στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία.

«Το καλό είναι ότι μπορούν να το κάνουν όλοι, δεν υπάρχει ηλικία , δεν χρειάζεται να είσαι γυμνασμένος», σημειώνει.

Με εξοπλισμό μονάχα μια σανίδα και ένα κουπί είναι ένα σπορ που αγαπούν και οι γυναίκες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια συνδυάζουν το sup με τη και το πιλάτες.

Το μάθημα όρθιας σανιδοκωπηλασίας κοστίζει περίπου 25 ευρώ, αν όμως κάποιος μπει στη διαδικασία να αγοράσει δικό του εξοπλισμό τότε το budget ανεβαίνει κατά πολύ, αφού το κόστος μια σανίδας ξεκινά από 400 ευρώ.

Πηγή : www.star.gr