Δίδυμα 9 Μηνών Κολυμπούν Μισή Ολυμπιακή Πισίνα!

Αμα έχεις βάλει στόχο το Ολυμπιακό μετάλλιο, προπονείσαι από νωρίς. Από πολύ νωρίς, για την ακρίβεια! Ο Γουίλιαμ και η Ελενίτα Τρίκους από τη Βρετανία είναι μόλις εννέα μηνών, όταν όμως πέφτουν στην πισίνα αφήνουν άφωνους και τους καλύτερους δασκάλους βρεφικής κολύμβησης. Μπορεί τα δίδυμα να είναι πολύ μικρά για να περπατήσουν ή να μιλήσουν, όταν όμως είναι στο νερό, διανύουν με άνεση είκοσι πέντε μέτρα!

Δίδυμα 9 Μηνών Κολυμπούν Μισή Ολυμπιακή Πισίνα!

Η μητέρα τους Σάρλοτ, που είναι πρώην δασκάλα κολύμβησης, δηλώνει ότι αυτή η διανυθείσα απόσταση είναι συγκλονιστική για την ηλικία τους, επισημαίνοντας μάλιστα ότι τα μωρά έχουν γεννηθεί έξι βδομάδες πρόωρα. Οπως εξηγεί, το απίστευτο ταλέντο των διδύμων εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών τους στην Κύπρο. Εκεί τα μωρά έδειξαν ότι ήταν ικανά να πραγματοποιούν μακροβούτια και να κολυμπάνε χωρίς βοήθεια, αλλά και χωρίς μπρατσάκια. Ετσι, όταν η οικογένεια επέστρεψε στο Γκλοστερσάιρ, η 35χρονη μητέρα τους τα πήγε στο τοπικό κολυμβητήριο. «Ηταν εντυπωσιακό. Αρχικά διένυσαν πέντε μέτρα, μετά επτά και μετά δώδεκα!» λέει η κυρία Τρίκους, η οποία πρότεινε στον δάσκαλο να τα αφήσουν να δοκιμάσουν στη μεγαλύτερη πισίνα των ενηλίκων. «Το απολάμβαναν τόσο πολύ που έφτασαν στην άλλη άκρη της πισίνας (σ.σ.: μήκος 25 μέτρα), με εμένα να κολυμπάω από κάτω τους για να είμαι σίγουρη ότι είναι εντάξει».

Πολύ σύντομα οι δεινοί μικροί κολυμβητές αποδείχτηκαν το «φαινόμενο» που σχολίαζαν όλοι οι δάσκαλοι αλλά και οι επισκέπτες του κολυμβητηρίου. Κάπως έτσι ο περήφανος πατέρας τους Βίκτορ έχει φτάσει να κοιτάζει με το ένα μάτι το… μετάλλιο. «Δεν θα τα πιέσουμε, αλλά θα ήταν υπέροχο να τα βλέπαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028!»

Πηγή>> Espressonews.gr